2777
2789
عنوان

اولین پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 133 پست
هیچکس نمیگه 😐😐همه تو مدرسه میفهمن

تو مدرسه که بچه ها پچ پچ میکردن قاطیشون نمیشدم نمیدونم چرا هیچ حس کنجکاوی نداشتم تو خونه هیچ رفتار مشکوکی نمیدیدم که حس کنجکاویمو تحریک کنه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
خانما میشه یکم اطلاعات بدین چجوری با دخترامون صحبت کنیم من ی دختر ۸ ساله دارم فعلا زوده ولی برا بعد ...

ببین اکثر دخترا با مامانشون خیلی زیاد راحت نیستن یه حس خجالت جلو اینکه سوال کنن دربارش رو میگیره به نظرم یا باید با دخترت خیلی صمیمی بشی ک خجالت نکشه یا به دوستاش که میدونن بگی براش توضیح بدن بعد خودتم یه دور توضیح بده که وقتی باهاش مواجه شد نترسه تازه خوشحالم بشه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بنظرتون جشن گرفتن خوبه خجالت نمیکشن

بنظرم یه جشن اروم اگه خیلی شلوغش کنید ممکنه نتیجه عکس بده

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
تو مدرسه که بچه ها پچ پچ میکردن قاطیشون نمیشدم نمیدونم چرا هیچ حس کنجکاوی نداشتم تو خونه هیچ رفتار م ...

😂😂😂

ولی اشتباه کردی رفتی به مامانت گفتی چرا به من نگفتین😐😐بیچاره رو خجالت زده کردی😐😐

😂😂😂 ولی اشتباه کردی رفتی به مامانت گفتی چرا به من نگفتین😐😐بیچاره رو خجالت زده کردی😐😐

تازه مامانم طلبکار شد میگفت خیلیا شب ازدواج میفهمن

منم فقط سرمو میکردم تو بالشت و گریه میکردم که چرا من هیچی نمیدونستم اخه ادم تو 20 سالگی بفهمه؟! 

الهیی بمیرم برا خودم مامان بالا سرم نبود. بابا نداشتم کلا هیشکی تنها تنها.هیچیم نمیدونستم زنگ زدم ...

چرا نبودن عزیزم؟ پس پیشه کی بودی؟ اگه دوست داری جواب بده مجبور نیستی😔

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
پس مث من خوبه 😐😐کلاس شیشم یکی از دوستام بهم فهموند😐😐😂😂با رسم شکل😑😑

من اطلاعت تکمیلی رو هم تو 24سالگی فهمیدم تو 20 سالگی فقط به صورت کلی فهمیدم

چرا نبودن عزیزم؟ پس پیشه کی بودی؟ اگه دوست داری جواب بده مجبور نیستی😔

بابام ک معتاد بود مشغول اشغال جمع کردن خودش بود. مامانمم رفته بودقهر پیش خانوادش . منم تنها تو خونه بودم همیشه. اسپزی و اینام هیچی بلد نبودم😂😂 بابام واسم ی ساندویچی چیزی میاورد

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

من وقتی فهمیدم فقط گفتم نه دیگه بعد به مامانم پیام دادم اونم بهم نوار داد بعد شبش خواهرم و مامانم اومدن یک کاپ کیک هم آوردن یک جشن 1 دقیقه ای گرفتیم و وقتی مامانم به بابام گفت بابام اومد تو اتاقم گفت چطور شدی منم از خجالت خیس شدم بعد گفتم هیچی بعد رفتم طلبکار مامانم شدم که چرا گفتی و اینا گفت بابا باید بدونه هوا دخترش رو داشته باشه. 😂

از قبل هم اطلاع داشتم 

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
پس مث من خوبه 😐😐کلاس شیشم یکی از دوستام بهم فهموند😐😐😂😂با رسم شکل😑😑

😑

من چند ماه پیش دختر عموم بهم گفت که دهه نودی هست کلا کپ کردم کپ 

یعنی 14 سالمه اون نمیگفت تا 30 سالگی هم نمیفهمیدم 

خدا لعنتش کنه 

دیدم به زندگی رو عوض کرد

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌