بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :) اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست
بچه ها فکر میکنین چند درصد اینجورین؟ یعنی تایمشون از ۱ تا ۳،۴ ماه تاخیر میوفته
این دوره خیلی زیاد شده
دوستای خودم چند تاشون از اون ۵-۶ ماهیان
کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :) اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست
خدا کنه😔 چون یک سالو هفت ماه که منتظرم اولین باره که عقب انداختم برام دعا کن خواهری انتظار ...
مرسی عزیزدلم نگران نباش من الان با بی بی چک مثبت وازمایش منفی باردارم خواستی عکس بی ب ی چک و ازمایشمو بزارم برات پنجشنبه هم غربالگری رفتم سالم بودش من چهار روز بعد موعدم ازمایش دادم بتام یک بو دش
دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
اره برای منم عقب افتاد رفتم پیش خانم دکتر پور مطرود مشخص شد از کیست تو هم اگر تهرانی می تونی بری پیش دکتر من ادرسشم تو سعادت اباد شماره مطبشم 02122080173/22373480