2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چهل روز

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
عزیزم کیست داشتی؟  من سونو رفتم بم گفته پلی کیستیک الان یه ۱۴روزه عقب افتاده 😔

آره کیست داشتم ال دی خوردم الانم باردار شدم نمیدونم که کیستم رفع شده یانه خیلی ناراحتم

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
بچه ها فکر میکنین چند درصد اینجورین؟  یعنی تایمشون از ۱ تا ۳،۴ ماه تاخیر میوفته

این دوره خیلی زیاد شده 

دوستای خودم چند تاشون از اون ۵-۶ ماهیان 

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
عزیزم کیست داشتی؟  من سونو رفتم بم گفته پلی کیستیک الان یه ۱۴روزه عقب افتاده 😔

تو خوبه پریود میشی 😂

منم پلی کیست دارم شدید هست ریزش مو دارم 

شاید سالی یک بار پریود بشم بدون دارو

خدا کنه😔 چون یک سالو هفت ماه که منتظرم  اولین باره که عقب انداختم برام دعا کن خواهری انتظار ...

مرسی عزیزدلم نگران نباش من الان با بی بی چک مثبت وازمایش منفی باردارم خواستی عکس بی ب ی چک و ازمایشمو بزارم برات پنجشنبه هم غربالگری رفتم سالم بودش من چهار روز بعد موعدم ازمایش دادم بتام یک بو دش

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
یه سر به تاپیک بی بی چکم بزن نگاش کن ولی تیتر بتام همون روز صفر بود

نگاه کردم بی بی چک رو هاله داشت باز اگه بی بی چک داری یه دونه بزن ببین چی میشه چون بی بی چک برامنم اولش هاله انداخت بعد ده بیست دقیقه پررنگ شدش

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم