2777
2789
اصلا ۵ماهه فقط با کورتاژ فکرکنم بشه چجوری تو خونه سقطش کرده؟؟؟؟؟ با دارو که اصلا نمیشه

نمیشه بابا ۵ماهه بزرگه مثل زایمان کردن دروغ گفته 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دروغ بوده صد در صد من سقط داشتم یک ماه و خورده ای از درد زایمان بدتر اونوقت پنج ماهه و بدون درد

اره احتمالش خیلی زیاد بود دروغ گفته 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

ععجب اینارو چه زود حامله میشن بعععد ما زن و شوهريم خودمون ب آب آتش میزنیم نمی شیم...

شوهرم میگفت کاش تو دوران نامزدی همه کار کرده بودیم الان بچه هم داشتیم حرف مردمم تحمل میکردیم ولی ارزششو داشت

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
چرت گفته ایسگا کرده همه رو بارداری ۵ماهه اسمش زایمانه، نه سقط بعلاوه با داروی خالی انجام نمیشه با ...

اره منم میگم تاپیک سرکاری بودش بعله منم شنیدم خیلی سخته عزیزم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
منم میگم والا خودشم میگف درد نداشتم خیلی راحت بود  سرکاربودیم فک کنم

دروغ گفته من خودم تجربه داشتم اصلن راحت نیست بدون درد هم نیست من تا مرز مردن رفتم البته بچه پنج ماهه اصلن باقرص سقط نمیشه ققط ناقص میشه بچه از ماه سوم به بعد فقط با کورتاژ ازبین میره نه با قرص نه امپول سرکارت گذاشته