2777
2789

اون دختره که از دوست پسرش باردار شده بودو میگی؟؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه میگن ن ن نکن 

اصلا فک نمیکنن طرف بچه میخواد نمیخواد شرایط داره نداره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

کدوم بود؟ راجع چی بود؟

منظورم تجربات سقط

یا راهکار واسه سقط

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
همه میگن ن ن نکن  اصلا فک نمیکنن طرف بچه میخواد نمیخواد شرایط داره نداره

از دوس پسر ش پنج ماهه بارداربودش 15سالش بود

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
وای چه بد سقط شد یعنی

تعریف کن😐مردم ع فضولی

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
همه میگن ن ن نکن  اصلا فک نمیکنن طرف بچه میخواد نمیخواد شرایط داره نداره

دقیقا اصلا به هیچی فک نمیکنن فقط الکی تو دهنشون افتاده سقط نکن بلا سرت میاد سقط نکن برکت میاره سقط نکن فلان میشی . بابا مگه تو زندگیشونی اخه بدتر از همه اونایی هستن که میان میگن چرا جلوگیری نکردی چرا فلان کارو نکردی . خدا به کیا بچه میده یکی چندساله منتظره یکی اینطوری میخواد سقط کنه. بابا کمکی نمیتونی بکنی سکوت که میتونی بکنی و دل طرفو بیشتر به درد نیاری

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
وای چه بد سقط شد یعنی

اره میگف دردی  هم نداشته جالب بود ولی باورنکردم من چون بچه پنج ماهه باقرص فک نکنم سقط بشه خودشم کامل بود کلا کیسه ابو جنین توش کامل 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
عکسم گذاشت شب نی نی یار لغوش کرد کلا

سقط کرد؟ اخه ۵ماهه با قرص ناقص میشه که فقط

دقیقا اصلا به هیچی فک نمیکنن فقط الکی تو دهنشون افتاده سقط نکن بلا سرت میاد سقط نکن برکت میاره سقط ن ...

طرف دختر بود ولی چون سن بارداری بالا بود بچه گناه داست

این نیز بگذرد 
اره میگف دردی  هم نداشته جالب بود ولی باورنکردم من چون بچه پنج ماهه باقرص فک نکنم سقط بشه خودشم ...

مگه میشه اخه؟؟؟ ۵ماهه بزرگه مثل زایمان کردن اصلا با قرص نمیفته .