2777
2789
طرف دختر بود ولی چون سن بارداری بالا بود بچه گناه داست

اره ولی ۵ماه اصلا با قرص نمیفته که بچه بزرگه کامله 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
سقط کرد؟ اخه ۵ماهه با قرص ناقص میشه که فقط

اره براهمین باورنکردمخودشم عکسی گذاشت که جنینو کیسه اب کامل بودش 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میگف دردی  هم نداشته جالب بود ولی باورنکردم من چون بچه پنج ماهه باقرص فک نکنم سقط بشه خودشم ...

حتما سر کاری بوده مگه میشه درد نداشته باشه یه تیکه  از آدم کنده میشه من دوماه سقط کردم اندازه زایمان  بود دردش

این نیز بگذرد 
مگه میشه اخه؟؟؟ ۵ماهه بزرگه مثل زایمان کردن اصلا با قرص نمیفته .

منم میگم والا خودشم میگف درد نداشتم خیلی راحت بود  سرکاربودیم فک کنم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
اره براهمین باورنکردمخودشم عکسی گذاشت که جنینو کیسه اب کامل بودش 

به نظرم دروغ گفته 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اره میگف دردی  هم نداشته جالب بود ولی باورنکردم من چون بچه پنج ماهه باقرص فک نکنم سقط بشه خودشم ...

دروغ بوده صد در صد من سقط داشتم یک ماه و خورده ای از درد زایمان بدتر اونوقت پنج ماهه و بدون درد

دوستان دیگه سايت نميام دوستون دارم 👋اکانت تعطیل🚫

چرت گفته

ایسگا کرده همه رو

بارداری ۵ماهه اسمش زایمانه، نه سقط

بعلاوه با داروی خالی انجام نمیشه باید حتما بستری بشه چون بچه کامله و جفت سفته و امکان نداره بدون درد باشه

من ۵هفته سقط داشتم بالای ۴۵دقیقه درد کشیدم اون ۵ماهه میگه درد نداشته؟

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
حتما سر کاری بوده مگه میشه درد نداشته باشه یه تیکه  از آدم کنده میشه من دوماه سقط کردم اندازه ز ...

بله شک ندارم سرکاربودیم

این روزا تایپیک سرکاری زیاد شده نمیدونم چه لذتی داره براشون

نمیدونم والا اما متاسفانه افکارمونو جذب میکنیم حتی دروغم گفته باشه بعدها سرش میاد

چرت گفته ایسگا کرده همه رو بارداری ۵ماهه اسمش زایمانه، نه سقط بعلاوه با داروی خالی انجام نمیشه با ...

اصلا ۵ماهه فقط با کورتاژ فکرکنم بشه

چجوری تو خونه سقطش کرده؟؟؟؟؟

با دارو که اصلا نمیشه