2777
2789

من ۱۶سالمه

اما از دسته بابا تو کل این ۱۶سال آرامش ندیدم

کارش عذاب دادنه

مادرم تصمیم به جدایی گرفته

چهار ساله خونه مادر بزرگمم با مامانم

اما این بابام انتقاد شعور ندارع که بفهمه هیچ کاری نکرده

واسه ما

منو خیلی کتک زده خیلی تهمت ها و فش هایی بدی بهم داده حلالش نمیکنم ازش متنفرم

بعضی وقتا کاراس یادم می افته حتی اون کارا و عذابی که خیلی کوچیک بودم حتی۴سالگی یادم می افته اتیس میگیرم حس میکنم قلبم داره حاکستر میشه

راهی دارید؟

وخدایی که بشدت کافیست⁦(◔‿◔)⁩

چی بگم والا آخه مگه میشه بابای آدم اینقد بد باشه

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو ناراحت نکن همه مشکل دارن کسی نیست ک بگه من مشکل ندارم کلا انسان ها توزندگیاشون دغدغه دارن مشکل دارن اگ مشکل نباشه ک آدم خدارو ازیادمیبره ناراحت نباش توبزرگی ک این مشکلاتو حس میکنی  و باید مقاومت کنی دربرابرشون

خودتو ناراحت نکن همه مشکل دارن کسی نیست ک بگه من مشکل ندارم کلا انسان ها توزندگیاشون دغدغه دارن مشکل ...

میگم نمیتونم از ذهنم حذف کنم

ناخداگاه یادم می افته عذای میکشم

وخدایی که بشدت کافیست⁦(◔‿◔)⁩

سر خودتو گرم کن درگیری و سرگرمی ذهنی برا خودت درست کن تا نتونی بهش فکر کنی .

و اینکه ی روانشناسی ب من در این رابطه گفت هرموقع خواسی فکر کنی به خودت بگو الان وقتش نیست مثلا فلان ساعت از شب برای فکر کردن ب این موضوع و هر موقع یادش افتادی پاس بده ب اون ساعتی ک برا فکر کردن گذاشتی.بعد سر اون تایم بشین فکر کن 

بعد چند روز مغزت عادت میکنه ک توی روز فکر ب اون موضوع نکنه و حتی بعد چندروز اون زمانی ک ب این کار اختصاص دادی و یادت میره یا هی فراموش میکنی و میره تا روزبعد 

این ی تمرین برای گول زدن ذهنه 

من جواب گرفتم 

و این ی راه دیگه شمارش اعداده 

مثلا موقع فکر مزاحم سریع شروع کن از ۹۹۹ برعکس بشمار بیا پایین ببین ب ۱۰ تا شماره نرسیده مغز بی خیال شده 

اینا تمرینه ولی شرط کار خودتی که بخوای و تمام توانتو بزاری روی فراموش کردن.

#کپی

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊