پدرشوهرم خیلی بهم بی احترامی کرد ،تیکی میپروند خیلی عذابم داد،خیلی ،چقدر بخاطرشد با همسرم دعوا داشتیم چقدر زجر کشیدم ،منو میدید راهشو کج میکردجالب اینجا بود از فرسخهااونورترمیرفتم خونش بهم سلام نمیکرد و دست نمیداد همیشه شوهرم بهش میگفت بیا خونمون میگفت نه بزاراون برادرت زن بگیره میرم خونه اون همش میگفت بزار عروس دوم بگیرم بهت نشون میدم عروس یعنی چی خدای من شاهده هیچ بی احترامی و بدی نکردم تمام،حالا کم کم متوجه شدیم سرطان گرفته با پای خودش اومد خونم براش وقت دکتر گرفتم اومد دم خونم گفت نه نمیام میرم دکتر یه سره ،دستشو گرفتم گفتم بیا تو ،گذشت دوباره وقت دکتر داشت اومد خونم گفت 30جلسه پرتو درمانی حداقل باید یه ماه پیشم ما بمونه تنهایی ،دکترش شهر ماس نمیدونم چطور تحمل کنم چطور بگذرم از اون همه بدی که درحقم کرد
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
خیلی بده خودم فک میکنم میگم ارزش داشت البته اون باید بگه هنوزم میگه فلانی برام این کارو کرد فلانی برام اونکارو کرد دوتا پسراشو میگه بخدا شوهرم اسمش ماشین افتاد دو دستی داد بهش اونوقت میگه منو فلانی ماشین دار کرد (برادرشوهرکوچیکه)چون اون ثبت کرد اسمتو یعنی شوهرمو میگه بخدا یاد حرفاش میوفتم میخوام بمیرم
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
همینه که منو آروم میکنه فقط خدا ،روزای سختی رو بهم داد خیلی سخت اما من میخوام روزای سختشو با من بگذرونه و کنارش باشم ،امیدوارم پشیمون بشه از کاراش هنوزم حرفهای بیخود میزنه