2777
2789
عنوان

روزگار

52 بازدید | 7 پست

پدرشوهرم خیلی بهم بی احترامی کرد ،تیکی میپروند خیلی عذابم داد،خیلی ،چقدر بخاطرشد با همسرم دعوا داشتیم چقدر زجر کشیدم ،منو میدید راهشو کج میکردجالب اینجا بود از فرسخهااونورترمیرفتم خونش بهم سلام نمی‌کرد و دست نمی‌داد همیشه شوهرم بهش میگفت بیا خونمون می‌گفت نه بزاراون برادرت زن بگیره میرم خونه اون همش میگفت بزار عروس دوم بگیرم بهت نشون میدم عروس یعنی چی خدای من شاهده هیچ بی احترامی و بدی نکردم تمام،حالا کم کم متوجه شدیم سرطان گرفته با پای خودش اومد خونم براش وقت دکتر گرفتم اومد دم خونم گفت نه نمیام میرم دکتر یه سره ،دستشو گرفتم گفتم بیا تو ،گذشت دوباره وقت دکتر داشت اومد خونم گفت 30جلسه پرتو درمانی حداقل باید یه ماه پیشم ما بمونه تنهایی ،دکترش شهر ماس نمی‌دونم چطور تحمل کنم چطور بگذرم از اون همه بدی که درحقم کرد

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دقیقا همچین چیزی رو دیدم

خیلی بده خودم فک میکنم میگم ارزش داشت البته اون باید بگه هنوزم میگه فلانی برام این کارو کرد فلانی برام اونکارو کرد دوتا پسراشو میگه بخدا شوهرم اسمش ماشین افتاد دو دستی داد بهش اونوقت میگه منو فلانی ماشین دار کرد (برادرشوهرکوچیکه)چون اون ثبت کرد اسمتو یعنی شوهرمو میگه بخدا یاد حرفاش میوفتم می‌خوام بمیرم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بگذر هرچندسخته، خدا جبران میکنه برات مطمئن باش، باخدا معامله کن، 

همینه که منو آروم می‌کنه فقط خدا ،روزای سختی رو بهم داد خیلی سخت اما من می‌خوام روزای سختشو با من بگذرونه و کنارش باشم ،امیدوارم پشیمون بشه از کاراش هنوزم حرفهای بیخود میزنه

خیلی بده خودم فک میکنم میگم ارزش داشت البته اون باید بگه هنوزم میگه فلانی برام این کارو کرد فلانی بر ...

تو خیلی بزرگواری که الان خدمتشو میکنی

خدام دوست داره خوش به حالت

خدا مث تو رو زیاد کنه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
همینه که منو آروم می‌کنه فقط خدا ،روزای سختی رو بهم داد خیلی سخت اما من می‌خوام روزای سختشو با من بگ ...

بالاتراز خدا نداریم که، اصلا معامله بابنده نکن، اون بدی کرده شماچرابدی کنی، شمابخوبی خودت باش جای دوری نمیره، عکس عملتون میادتوزندگی تون، مطمئن باش، همیشه نیت آدم مث سایه دنبال ادمه، باخدا باش وپادشاهی کن، هممون بدی دیدیم، فراموش کن، فقط خدا👆

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
همینه که منو آروم می‌کنه فقط خدا ،روزای سختی رو بهم داد خیلی سخت اما من می‌خوام روزای سختشو با من بگ ...

کوه به کوه نمیرسه اما آدم به آدم میرسه

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).