2777
2789
عنوان

ایا این حرف در مورد طلاق درسته؟

555 بازدید | 59 پست

من و همسرم دعوای بدی کردیم در حد کتک کاری. کسی رو ندارم ازم حمایت کنه. مادرم هست که سنش بالاست و خودشمریضه .اما میدونم طلاق بگیرم همه جوره پشتمه. اما اگر در جریان دعوا قرار بگیره ممکنه خدایی نکرده سکته کنه. برای همین فعلا به خانواده ام هیچی نگفتم. خواهرام هم زندگی خودشون رو دارن. 

منم زنگ زدم اورژانس اجتماعی. در مورد شرایطم صحبت کردم. بهم گفته بدرفتاری با زن دلیل بر بدرفتاری با بچه نیست. و در صورت اثبات کتک کاری نه به درد طلاق میخوره نه برای حضانت بچه . گفته همه چیز به نظر قاضی بستگی داره. 

گفت میتونم مهریه ام رو ببخشم و توافقی جدا بشم. اما در مورد بچه نمیشه کاری کرد

شوهرم هیچ وقت بچه رو به من نمیده. پسرم ۱۵ ماهشه. اطلاعی در مورد این شرایط دارین؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرت ک تا ۷ سال پیشته تا اون موقع م شوهرت زن گرفته دیگ بچه رو نمیخاد میده ب خدت😐

محاله. خیلی تو فکر اینه که بفرستش خارج. الان هم داره کارهاشو برای رفتن میکنه. میترسم در اولین فرصت برای همیشه بچه ام رو نبینم.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
حالا الان ناراحتی  حرف از طلاق نزن

میخوام شرایط رو بدونم. ‌ فعلا حرفی به کسی نزدم. خیلی بد زده. چطور میشه تحمل کرد؟

چه مشاوری بود همچین مشاورایی نباشن بهتره

اشتباه گفته؟

خدا گره از کار همه اینجور خانما باز کنه از جمله خودم  چند سال از بهترین سالای عمرم هدر رفته و ...

واقعا منم برای خودم متاسفم. بدبختی یکی دو تا نیست‌ . همش تقصیر خودمونه با انتخابهای غلطمون

شماره مشاوره رایگان 1480

به همونجا زنگ زدم. دیدم مشاوره جواب نمیده اورژانس اجتماعی رو گرفتم