2777
2789
عنوان

ایا این حرف در مورد طلاق درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 59 پست
 طرف مردو گرفته در صورت اثبات کتک کاری میتونید عسر و حرج اقدام کنیو د خودش پوین مثبته برا طلاق ...

۷ سال رو میدونم ولی کلا حضانتش رو میخوام. توضیح دادم که احتمالا همسرم میره یه کشور دیگه برای زندگی. با این شرایط اصلا نمیدونم باید بخاطر پسرم باهاش برم یا به طریقی حضانتش رو بگیرم. اگر جدا شیم اون در اولین فرصت از ایران خارج میشه و مطمئنم دیگه پسرم رو نمیبینم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه گفته؟

بایه وکیل کاربلدصحبت کن اینکه کلاناامیدت کرده چرامهریت روببخشی؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

اصلا بحث من مهریه نیست‌ . مشکل من حضانت پسرمه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
۷ سال رو میدونم ولی کلا حضانتش رو میخوام. توضیح دادم که احتمالا همسرم میره یه کشور دیگه برای زندگی. ...

شمامهریت روبزاری اجرا ممنوع الخروج میشه

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

چرا مشاورش انقدر چرت گفته

بچه تا ۷سال با شماست و پدرش میتونه هفتگی ملاقاتش کنه...اگه بتونی کتک کاری رو ثابت کنی تو نظر قاضی خیلی واسه طلاق تاثیر داره..مهریتو به هیچ عنوان نبخش و اصلا شکایت طلاق نکن.برو واسه مهریت و نفقه شکایت کن و بزار شوهرت بره درخواست طلاق بده چون اونجوری علاوه بر مهریه باید نصف اموالی که بعداز ازدواج با شما خریده رو بهت بده به اضافه ی اجرت المثل

واقعا منم برای خودم متاسفم. بدبختی یکی دو تا نیست‌ . همش تقصیر خودمونه با انتخابهای غلطمون

دقیقا انتخاب اشتباه و ازدواج زمانی که اصلا هیچی از زندگی مشترک نمیدونی و نبود یه آدم عاقل که درست راهنماییت کنه 

بعد چند سال نگاه میکنی و میبینی زندگیتو به فنا دادی 

و من حالا بعد اینهمه سال میخوام زندگیمو از نو بسازم شروع کردم ولی سخته یه اراده و روحیه قوی میخواد خدا به همه کمک کنه  

متاسفانه بخاطر کرونا همسرم ۲۴ ساعت خونست و وقتی هم نباشه مادرش خونست. نمیتوم از خونه برم بیرون که مشاوره برم یا پیش وکیل. 

اصلا بحث من مهریه نیست‌ . مشکل من حضانت پسرمه

ببین راهی برای برگشت نیست؟اگه مهریه ات رواجراء بزاری عقلش میادسرجاش

شمامهریت روبزاری اجرا ممنوع الخروج میشه

اونکه مهریه براش مشکلی نیست. پرداخت میکنه

متاسفانه بخاطر کرونا همسرم ۲۴ ساعت خونست و وقتی هم نباشه مادرش خونست. نمیتوم از خونه برم بیرون که مش ...

برای کارای طلاق همش بایدبری بیرون

چرا مشاورش انقدر چرت گفته بچه تا ۷سال با شماست و پدرش میتونه هفتگی ملاقاتش کنه...اگه بتونی کتک کاری ...

چیزی نخریده که.