2777
2789

اول اینو بگم شوهرم از اوناس که بیرون خیلی ظاهر آروم و موجه داره اما حرف زدن معمولیش تو خونه با بی ادبیه.امروز ساعت دو ازخواب بیدارشدم باخودم گفتم زود کارامو انجام بدم تا قبل افطار بریم دور زدن یه جای خلوت.یکم پسرم بازی کنه .بیشتر اوقات بخاطر کرونا تو خونه ایم مگراینکه بریم خونه پدرامون.ساعت سه به شوهرم گفتم بریم بیرون گف بریم منم پاشدم جمع و جور کردم و نهار پسرمو دادم ساعت 4نماز خوندم به پسرم گفتم بیا حاضرشو شوهرم گف نه دیگه من ساعت پنج و نیم فوتبال دارم!!!اونموقع رو گفتم بریم...حالا روزه بود ها!هرچی گفتم نرو گف نه منم یه چن دقه اومدم اتاق بعدش اعصابم خورد شد رفتم تو هال گوشیشو از رو مبل انداختم پایین گفتم این باید بشکنه که هی بهت نگن بیا فوتبال.بعد آرومتر شدم ونشستم گفتم دلت بحال ما نمیسوزه همش تو خونه ایم و....

پسرمم رفته بود تو بغلش نشسته بود.شوهرمم میگف دهنتو ببند زر نزن و...پسرمم حرفای اونو تکرار میکرد منم عصبانی شدم گفتم انگل حرف زشت به بچه یاد نده(خیلی کم پیش میاد حرف زشت بزنم اینم تکه کلام خودش بود واسه همین گفتم).هیچی دیگه وحشی شد پاشد به کتک زدن تمام لباسام تو تنم پاره کرد😢منم دهن به روزه،چنان سرشو کوبید تو پیشونیم که خونمرده شده یکم و شدید درد میکنه😭

بعدم رفت با چاقو زد رو گوشیم اونم ال سی دیش سوخت😢منم رفتم گوشیشو برداشتم بهش ندادم الان سیم کارتمو گذاشتم تو گوشیش.همش بهم میگه شباسرت تو گوشیه اما بجان پسرم اینطور نیس!اصلا من نه تلگرام دارم نه واتساپ نه اینستاگرام.همشم گوشیمو میبینه.

بعدم یکم دلار و چک حامل خونه داشت برداشت برد😕پسرم رو هم گول زد به بهانه ی خونه ی مامانش برد.به منم گف اومدم خونه نباشی😐اولش میخواستم برم خونه خواهرم که شهر دیگه س اما دیدم بدون پسرم نمیتونم.خونواده م هم اهل حمایت که نیستن هیچ ،کار رو هم خرابتر6 میکنن...

بخدا همیشه صبر و تحمل کردم...نمدونم کیا منو اینجا میشناسن.از خونه داری و شوهرداری و بچه داری همه ازم تعریف میکنن اما نمدونم چرا اینطور شد!!!

الانم انگشتامو اینقدر برعکس تا داده بود درد میکنه نمتونم تندتند تایپ کنم.اینا رو هم از قبل تایپ کردم.

خواستم برم برگه بگیرم برم پزشک قانونی اما دیدم جمعه س اذیت میشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه كم آرامش رو تمرين كنيد🙏🏻🙏🏻

بچه گناه داره

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

این داستان ک میگذره انشاءالله 

اما از این ببعد تروخدا شما اوضاعو کنترل کن میبینی اینطوریه 

خدای نکرده ی اسیبی میبینی اتفاق یکبار میوفته

خب نیاد باهاتون بیرون دفعه بعد دسته جمعی برید 

There is GOD💚💚💚   ..                                               

من جات بودم میرفتم بدون بچم تاککربشه بیاد دنبالم میرفتم شهرستان

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

گاهی چند دقیقه سکوت باعث آرامش آدم میشه و نمیذاره دعوایی به این شدت پیش بیاد 

شوهرت نباید قولی میداد 

شما هم نباید انقد کشش میدادی 

البته هممون گاهی کم میاریم و تحمل سکوت و بخشش رو هم نداریم 

الان به فکر بچت باش که چه چیزایی رو دیده 

سعی کن آروم بخابی و فردا همه چی رو درست کنین

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟