2777
2789
عنوان

برگشت عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 6799 بازدید | 74 پست
تو اگه وقت داشتی رو تربیت خودت کار میکردی سرت بیاد بهت بخندیم 

کاملا از لحن حرف زدنت معلومه بچه ای.. سنی نه عقلی😂👌

دوما اگههه  منو ول کرد میگم بیاد تورو بگیره از بدبختی در بیای😂👌

دلم روشنه برميگرده اگه برگشت تو همين تاپيك خبر بده

عزیزم برا من چی ؟

بنظرت برمیگرده؟

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاملا از لحن حرف زدنت معلومه بچه ای.. سنی نه عقلی😂👌 دوما اگههه  منو ول کرد میگم بیاد تورو بگ ...

گمشو بدبختی که مال توعه فقد به درد بی عقلی مث خودت میمونه  بیشعور

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
وقتی که پدر مادرت واسه تربیتت نزاشتن من نمیزارم بی تربیت و بی شخصیت😏😏

ببیشعور تو واسه تربیت خودت وقت بزار آخه نیست بابا مامان تو خیلی رو تربیت تو کار کردن به خاطر اونه هار شدی پاچه میگیری 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بعدشم از لحن صحبت کردنت مشخصه چجور ادمی هستی اون طفلی هم حق داشت ولت کرد رفت

به تو ربطی نداره کافر همه را به کیش خود پندارد 

اولا درست صحبت کن تو در حدی نیستی که بخوای توهین کنی  دوما واقعا هم بدبختیه کسی که دنبال ذکرو ...

عزیزم بحث نکنید 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
تو اگه وقت داشتی رو تربیت خودت کار میکردی سرت بیاد بهت بخندیم 

دعوا نکنین ب حق امام حسین انشاءالله بر میگرده و پیش قدم میشه توکل بر خدا حدیث کسا بخون از حضرت زهرا آخرش درخواست حاجت کن معجزه میکنه البته من چله اشو گرفتم 

واسه ظهور امام زمان صلوات   
دعوا نکنین ب حق امام حسین انشاءالله بر میگرده و پیش قدم میشه توکل بر خدا حدیث کسا بخون از حضرت زهرا ...

فدات شم انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی به حق امام رضا