2777
2789
عنوان

برگشت عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 6799 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بدون شمع و عود خوندم اثرش دیدم  ولی حالا ی بار هم با شمع و عود امتحان میکنم

پس منم بخونم فدات شم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خانم گل ها 11مرتبه سوره ضحی هم معجزه میکنه 

فداتم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اگه دو سه نفر دیگه هم مثل پیاما بزارن گاو نمیشم اما رد میدم😂😂😂😂

زودتر البته هی گاوین که بدبختی دیگران خنده داره براتون

اگه دو سه نفر دیگه هم مثل پیاما بزارن گاو نمیشم اما رد میدم😂😂😂😂

ی روزی مث شما بودم 

میومدم تو نی نی سایت این تاپیک ها ک میدیدم میخندیدم و میگفتم مردم چ مشکلایی دارن الان خودم گرفتار شدم 

.....

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
خداکنه😍مرسی

من ک دیدم معجزه 

گرچه هنوزم خیلی مونده تا ب چیزی ک میخام برسم 

ولی متاسفانه گناهام مانع اجابته 

اگه گناه نکنی اجابتش قطعیه

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
زودتر البته هی گاوین که بدبختی دیگران خنده داره براتون

اولا درست صحبت کن تو در حدی نیستی که بخوای توهین کنی 

دوما واقعا هم بدبختیه کسی که دنبال ذکرو دعا باشه کسی که ولش کرده دوباره برگرده

تورو با این بدبختیت تنها میزارم

اولا درست صحبت کن تو در حدی نیستی که بخوای توهین کنی  دوما واقعا هم بدبختیه کسی که دنبال ذکرو ...

حرف دهنتو بفهم زنیکه بی عقل کی گفت بیای تاپیک من

حرف دهنتو بفهم زنیکه بی عقل کی گفت بیای تاپیک من

اولا عقل منو بیخیال اما اون نامزدت خیلی عاقل بوده ولت کرده رفته ازش خوشم اومد👌

دوما وقتی که پدر مادرت واسه تربیتت نزاشتن منم واست نمیزارم😏

اولا عقل منو بیخیال اما اون نامزدت خیلی عاقل بوده ولت کرده رفته ازش خوشم اومد👌 دوما وقتی که پدر ما ...

تو اگه وقت داشتی رو تربیت خودت کار میکردی سرت بیاد بهت بخندیم