bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان برگشت عشق | مشاهده متن کامل بحث + 6799 بازدید | 74 پست سلام خوب هستین خانوما میگم چیکار کنم همین امشب عشقم برگرده و باهام آشتی کنه چی بخونم نگین ولش کن که جواب نمیدم عشق منظورم نامزد بودیم هر کی دید لااقل یه صلوات مهمونم کنه عشقم برگرده همین امشب اسمم طاهره اس الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/01/27 | 21:27 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
f16 عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 1873 این ذکر جدید هم عالیه ک گذاشتم نگاه اگه جواب نداد بیشتر بخون چون ما یه سری مانع اجابت هم داری ... مرسی عزیز ایشالا به هرچی میخای برسی
felori عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 298 زودتر اگه دو سه نفر دیگه هم مثل پیاما بزارن گاو نمیشم اما رد میدم😂😂😂😂
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 من خودم بدون شمع و عود خوندم اثرش دیدم ولی حالا ی بار هم با شمع و عود امتحان میکنم پس منم بخونم فدات شم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
aysodaa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6445 مرسی عزیز ایشالا به هرچی میخای برسی 11مرتبه سوره ضحی هم معجزه دیدم ازش اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 خانم گل ها 11مرتبه سوره ضحی هم معجزه میکنه فداتم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 اگه دو سه نفر دیگه هم مثل پیاما بزارن گاو نمیشم اما رد میدم😂😂😂😂 زودتر البته هی گاوین که بدبختی دیگران خنده داره براتون الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
aysodaa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6445 اگه دو سه نفر دیگه هم مثل پیاما بزارن گاو نمیشم اما رد میدم😂😂😂😂 ی روزی مث شما بودم میومدم تو نی نی سایت این تاپیک ها ک میدیدم میخندیدم و میگفتم مردم چ مشکلایی دارن الان خودم گرفتار شدم ..... اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
aysodaa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6445 خداکنه😍مرسی من ک دیدم معجزه گرچه هنوزم خیلی مونده تا ب چیزی ک میخام برسم ولی متاسفانه گناهام مانع اجابته اگه گناه نکنی اجابتش قطعیه اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
felori عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 298 زودتر البته هی گاوین که بدبختی دیگران خنده داره براتون اولا درست صحبت کن تو در حدی نیستی که بخوای توهین کنی دوما واقعا هم بدبختیه کسی که دنبال ذکرو دعا باشه کسی که ولش کرده دوباره برگردهتورو با این بدبختیت تنها میزارم
f16 عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 1873 من ک دیدم معجزه گرچه هنوزم خیلی مونده تا ب چیزی ک میخام برسم ولی متاسفانه گناهام مانع ... گناهان قبلی یا الان بخای گناه کنی
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 اولا درست صحبت کن تو در حدی نیستی که بخوای توهین کنی دوما واقعا هم بدبختیه کسی که دنبال ذکرو ... حرف دهنتو بفهم زنیکه بی عقل کی گفت بیای تاپیک من الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
felori عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 298 حرف دهنتو بفهم زنیکه بی عقل کی گفت بیای تاپیک من اولا عقل منو بیخیال اما اون نامزدت خیلی عاقل بوده ولت کرده رفته ازش خوشم اومد👌دوما وقتی که پدر مادرت واسه تربیتت نزاشتن منم واست نمیزارم😏
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 اولا عقل منو بیخیال اما اون نامزدت خیلی عاقل بوده ولت کرده رفته ازش خوشم اومد👌 دوما وقتی که پدر ما ... تو اگه وقت داشتی رو تربیت خودت کار میکردی سرت بیاد بهت بخندیم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
f16 عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 1873 من ک دیدم معجزه گرچه هنوزم خیلی مونده تا ب چیزی ک میخام برسم ولی متاسفانه گناهام مانع ... خوبه پس خداروشکر 😍😍😍😍😍😍