2777
2789
عنوان

برگشت عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 6806 بازدید | 74 پست
دیشب تو.نماز شبم دعات کردم  امشبم قسمت شد خوندم طاهره جان دعات میکنم  ی گروه وات هم هست ...

دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی به حق امام رضا  اره چشم بدش

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂

ولا به خدا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اگ اسم مامانشو ندونستم اسم باباشو دونستیم 🙁☹ میشه حالا ی اسم مامانشو نگم امکان برگشت هست؟

گلم اسم مادر بگو حوا

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
ببین عزیزم من عشقم ولم نکردع اما نیست تا ی مدتی میخوام ی کار کنم زود تر برگرده بنظرت جواب میدع این ...

حتما

اگه صلاحت باشه میادنباشه ام با ی ادم بهتر اشنا خواهی شد 

مرسی عزیزم انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی 

1000 مرتبه این ذکر را بدون فاصله در یک مجلس بگوید تا به حاجت خویش برسد

حَسْبِيَ اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ وَ لَا حَوْلَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ

هیچ شکی در استجابت آن نیست

🌸🌸🌸شرایط استجابت این دعا:

هزار مرتبه در یک مجلس خوانده شود

در اتاق خلوت بدون حضور کسی خوانده شود

🌟🌟🌟بهتر است در زمان قرائت شمع و عود روشن شود

🌹🌹🌹قبل از خواندن نیت کنید

1000 مرتبه این ذکر را بدون فاصله در یک مجلس بگوید تا به حاجت خویش برسد حَسْبِيَ اللَّهُ وَ نِعْم ...

اگه شمع روشن نکنم نمیشه

واییی مرسییییی عزیزم😍🥰😚😚😚😚

این ذکر جدید هم عالیه ک گذاشتم 

نگاه اگه جواب نداد بیشتر بخون چون ما یه سری مانع اجابت هم داریم 

اگه شمع روشن نکنم نمیشه

من خودم بدون شمع و عود خوندم اثرش دیدم 

ولی حالا ی بار هم با شمع و عود امتحان میکنم