2777
2789
عنوان

برگشت عشق

6799 بازدید | 74 پست

سلام خوب هستین خانوما میگم چیکار کنم همین امشب عشقم برگرده و باهام آشتی کنه چی بخونم نگین ولش کن که جواب نمیدم عشق منظورم نامزد بودیم هر کی دید لااقل یه صلوات مهمونم کنه عشقم برگرده همین امشب اسمم طاهره اس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ختم دعای برگرداندن معشوق در هفت روز ✨

تا هفت شب و هر شب دو رکعت نماز حاجت بخوانید و بعد از نماز هفت بار سوره شعرا را بخوانید

و حتما هنگام تلاوت سوره شعرا تمیز باشید و وضو بگیرید و خالصانه سوره را تلاوت کنید و بعد هر بار خواندن سوره شعرا این دعا رو بخوانید ‼️

عَسَی اللهَ اَن یَجعَلَ بَینَکُم وَبَینَ الَذینَ عادَیتُم مِنهُم مَوَدَّهً واللهُ غَفورٌ رَحیم

‹‹اَللهُمَ لین لی قلب (نام معشوق) بن (نام مادر معشوق)کَما لَیِّنتَ الحَدیدَ لِداوود وسَخِّرهُ لی کما سَخَّرتَ ریحَ لِسُلَیمان››

این نماز را تا یک هفته بخوانید حتی در بعضی مواقع با یکبارخواندن هم نتیجه بخش است بستگی به حالات روحی شخص دارد

(اگر طرف زن هست به جای بن بخوانید بنت)

ذکات این عمل ‼️

به ازای هر شب به اندازه مبلغ دو قرص نان پول کنار بگذارید و روز آخر پول را به فقیری صدقه دهید ‼️

همان روز دورکعت نماز برای حضرت فاطمه زهرا بخوانید(اگر مرد هستید دو رکعت نماز برای حضرت علی(ع) بخوانید و بعد از نماز ۱۳۲ بار صلوات بفرستید )

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دقیقا نمیدونم اگ پیدا کردی جون من به منم بگو🥲🥲🥲🥲

لایکت میکنم کسی چیزی گفت توام بخون

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ختم دعای برگرداندن معشوق در هفت روز ✨ تا هفت شب و هر شب دو رکعت نماز حاجت بخوانید و بعد از نماز هفت ...

فدات شم انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی 

ختم دعای برگرداندن معشوق در هفت روز ✨ تا هفت شب و هر شب دو رکعت نماز حاجت بخوانید و بعد از نماز هفت ...

یعنی بعد از خوندن این نماز

پشت سرش هو‌دو‌رکعت نماز واسه حضرت فاطمه بخونیم؟

گلم چرا نامزدیت بهم خورد  زمان مشخص نکن  دعا کن

نامزدیم دقیق ۳۱ روزه پسره ولم کرده آخه من مث کسی که آویزونش بودم تند تند زنگ میزدم و پیام میدادم جواب نمیداد گریه میکردم اونم رفت 

فدات شم انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی 

دیشب تو.نماز شبم دعات کردم 

امشبم قسمت شد خوندم طاهره جان دعات میکنم 

ی گروه وات هم هست دعا ی دست جمعیه خواستی لینکش بدم

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
شت خدایا منو گاو کن😐😂😂😂👌

زودتر

اگ اسم مامانشو ندونستم اسم باباشو دونستیم 🙁☹ میشه حالا ی اسم مامانشو نگم امکان برگشت هست؟

ببین عزیزم من عشقم ولم نکردع اما نیست تا ی مدتی میخوام ی کار کنم زود تر برگرده

بنظرت جواب میدع این دعا ؟

دلم روشنه برميگرده اگه برگشت تو همين تاپيك خبر بده

خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی به حق امام رضا چشم