2777
2789
عنوان

کیا دندوناشون نامرتب هست؟

1560 بازدید | 18 پست

من دوندونامن نامرتبه و نیاز به ارتودنسی داره. دندون نهفته هم دارم که اول باید اون جراحی بشه بعد ارتودنسی یا لمینت بکنم. ولی اصلا حوصله جراحی و ارتودنسی و اینا ندارم از طرف دیگم هزینه هاش هم زیاده.... 

ولی وقتی میخندم و دندونام مرتب نیست خجالت میکشم واقعا😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارتودنسی باید بکنی  درسته زمانبره ولی اصولیه .لمینت کردن عین پرده زدن به اتاق نامرتب میمونه که اگه فشاری بهش وارد بشه میاد پایین

دوستان نی نی سایتی عزیز برام دعا کنید ۶ساله در انتظار بچه دار شدن هستم سه بار آی وی اف کردم یه بار آی یو آی  لطفا با دلهای صافتون دعا کنید من باردار بشم و بچه های سالم و صالح خدا بهم بده
ارتودنسی باید بکنی  درسته زمانبره ولی اصولیه .لمینت کردن عین پرده زدن به اتاق نامرتب میمونه که ...

اصلا لمینت جهت صافی دندون نیست که برای سفید کردن دندون بکار میره خیلی از دکترا سر ادما شیره میمالن باز روکش که خیلی بهتره 

ارتودنسی کردن؟ 

بخاطر همین گفتیم بره ارتودنسی کنه دکتر گفت سنش زیاده بعد حوصله شدید باید داشته باشه شوهر منم که نمیتونست هی بره بیاد و .... اخر طرح درمان ریخت که درستشون کنه اول همه خرابا کشیدنی ها عصب کشی ها و ترمیمی هارو خورد خورد درست کرد تازه اون هفته درمانش تموم شد موند ۸ واحد جلو که نامرتبه میخواد روکش کنه منتها خیلی قیمتش بالاس 

من ارتودنسی کردم پلاک گزاشت بعدش شکست نرفتم ترمیم یکم برگشت دوباره پلاک گزاشتم خوب شده بعدشم  برم لمینت خوب میشه  تو هم انجام بده می ارزه 

یه عمره رو صورت من خنده قاچاقع
چقدر میشه قیمنس؟

والا ما خورد خورد از پارسال ۲۰ تومن هزینه کردیم 

۸ واحدم الان روکش زیر کونیا که هر واحدش ۱۳۰۰ میشه ۱۰ میلیونو نیم فکر کنم 

بعد باید اونایی که عصب کشی کرده رم روکش کنه که ۴ تاس اون گفت روکش متفرقه میزنه ۷۰۰ تومن اونم گفت ۲ یا ۳ تومن