2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 28 پست
آخه عزیزم با اعتیاد که زندگی نمیشه . فردا بچتم به اون نگاه میکنه ازون یاد میگیره . خانه دار هستی خود ...

واین که میدونم که از دوران عقد همسرم درگیر اعتیاد شده یکی از دلایلش هم طرد شدن خانوادش بود چون با ازدواج ما مشکل داشتن 

اره عزیزم خونه دارم کلا ۴ ساله که زیر سقف مشترکیم من متوجه اعتیادش شدم 

پدربزرگ من تریاک میکشیده البته قبل اینکه من به دنیا بیام فوت کرده بود و من ندیدمش . اما خب مادربزرگم زندگیشو میکرد هرجور بود . یعنی نسبت به مواد مخدر دیگه بهتره. اما به نظرم اول باید بفهمی چرا رفته سمتش اول؟ استرس داره یا افسردگی مثلا؟ ریشه ش رو پیدا کن .

خانوادش میدونستن ولی به تو نمیگفتن؟ موقع عقد هم اعتیاد داشته یعنی؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به نظرم راضیش بکن که برین پیش یه مشاور . انشالله مشکلتون حل میشه . اینطور که خوندم اعتیادش اونجوری سنگین نیست و قبلنم ترک میکرده اما دوباره برمیگشته . ما برات دعا میکنیم . دوست ندیده ی من! اما زن قوی ای باش به خاطر بچه ات و زندگیت . خداروشکر که تو زندگیت عشق هست انشالله این مشکلتم حل میشه 

با هم دوست بودین و ازدواج کردین؟ عاشق هم شدین؟

اره تو دوران عقد شروع کرده بوده یکی از دلایلش این بوده که تو دوران عقد مامان باباش ا  خونه مینداختنش بیرون همسرم هم جای این رفیق اون رفیق بوده ما باهم فامیلیم پسر داییم میشه ولی خب همدیگرو خیلی دوست داشتیم همسرم ۱۸ سالش بود دوسال با بدترین شرایط رفت سربازی بعد هم زندگیمون  رو ساختیم الان هم ۲۶ سالشه و صاحب خونه زندگی هستیم 

به نظرم راضیش بکن که برین پیش یه مشاور . انشالله مشکلتون حل میشه . اینطور که خوندم اعتیادش اونجوری س ...

خیلی ممنونم عزیزم ازت واقعا از این که باهاتون درد و دل کردم کلی سبک شدم من تازه وارد نی نی سایت شدم 

اسی بخون و فقط برام دعا کن منم مشکلم حل بشه ی جا میگم تحقیق کن احتمالا باید تو شهرتون باشه راه اونجا دیگ شک نکن از ادم حسابی هم حسابی تر میشه بگو بره کنگره ۶۰ بشدت معروفه و ریسش آقای مهندس دژاکام تحقیق کن می فهمی چ جایی کمپ و این کلینیک همه بریز دور یه بار بده کنگره دیگ خودش ب قران قسم بخورم باور کن دیگ نمیخواد حتی لب بزنه ب مواد ب حرفم فکر کن پیگیری کن اگ آرامش زندگیت میخوای اطرافیان ما همه با کنگره معرفی کردیم گداشتن کنار فقط الان بدونی چی شدن بده کنگره یا ادامایی با یه پوشش هایی اونجا هستن ک باورت نمیشه تینا اصن معتادن میگی دکتر مهندسن

💔من دختر روز ای تنهایی باهرعذاب تازه جنگیدم از غصه فردا نگو بامن که روز ای بدتراینم دیدم💔

ا نا ک اعتیاد دارن فقط و فقط و فقط از ترس درد ترک کنار نمی زارم تو کنگره بدون هیچ دردی و مواد و می زارن کنار ایکاش بتونم کمکت کنم انقد دوس دارم ب حرفام عمل کنی چون قسم خوردم جایی هستش ک جواب میده شوهرت ببار فقط کافیه بده همین و بس

💔من دختر روز ای تنهایی باهرعذاب تازه جنگیدم از غصه فردا نگو بامن که روز ای بدتراینم دیدم💔
اره تو دوران عقد شروع کرده بوده یکی از دلایلش این بوده که تو دوران عقد مامان باباش ا  خونه میند ...

خداروشکر که به هم رسیدین و عاشق هم هستین . عشق خیلی شرطه باورکن . پس اعتیادش هم تو راه رسیدن به تو بوده پس دیگه هیچوقت نگو ترکش میکنی یا اسم طلاق رو نیار و به خودکشی هم اصلا فکر نکن چون بچه داری و مسعولیتش به گردن توعه . اون به مادر احتیاج داره عزیزم فعلا شما اول راه زندگی هستی هنوز زوده که خسته بشی . همه تو زندگیشون مشکل دارن فقط نوع مشکل ها فرق میکنه . ببین تو همین نینی سایت چه زن هایی هستن که سالیان ساله منتظرن خدا بهشون یه بچه بده . یکی هست پولداره ولی بچه ش علیله . یکی شوهرش دنبال زنهای دیگه س و خیانتکاره . .. تو که وضع زندگیت بدتر از اینا نیست . چون که تو زندگیت عشق داری و همون مشکل هم بخاطر عشق بوده . درد از هرجا باشه ، درمان هم همونجاست . با اون نیروی عشق همسرت رو نجات بده . 

خداروشکر که به هم رسیدین و عاشق هم هستین . عشق خیلی شرطه باورکن . پس اعتیادش هم تو راه رسیدن به تو ب ...

خیلی ممنونم ازت مریم جون با حرفات کلی اروم شدم ایشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده