2777
2789
عنوان

اعتیاد

563 بازدید | 28 پست

سلام من ۲۱ سال سن دارم پدر و مادرم فوت شدن همسرم درگیره اعتیاده سه ساله که من متوجه شدم اعتیاد دارم درست مصادف با تولد فرزندمون 

خیلی دوسش دارم اونم منو بچم رو خیلی دوست داره واسه زندگیمون خیلی تلاش کرده و میکنه ولی اعتیادش باعث شده ارامش زندگیمون بهم بخوره چون همسرم جلوی ما مصرف نمیکنه بخاطر همین دلیل هم شبا دیر میاد خونه در کل نیاز عاطفیمون کمرنگ شده خیلی راه ها رو واسه این که نجاتش بدم کردم از جمله طلاق .تهدید بحث .با گفتاری محترمانه ولی چند ماه میذاره کنار باز دامن گیرش میشه دیگه خسته شدم نمیدونم واقعا چیکار کنم از طرفی هم کسی رو ندارم که بخوام بهش تکیه کنم همسرم هم ک اینطوری شده من مادرم رو یک ساله ک از دست دادم تا زمانی که اون بود خیالم راحت بود ولی الان خیلی احساس تنهایی میکنم طوری ک بارها خودکشی کردم 

ی فکری بد جوری ذهنمو درگیر کرده که اگه من به همسرم اجازه بدم بیاد تو خونه مصرف کنه دیگه شبا زود میاد خونه من و بچم هم تنها نیستیم ولی نمیدونم کارم درسته یا نه از طرفی هم میدونم که اگه وارد زندگیم بشه کلا ارامشمو ازم میگیره تو رو خدا کمکم کنید 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم ببرش کمپ . باید مقاومت کنی و قوی باشی تا اون ترک کنه . کسایی رو میشناسم شوهرشون رو ترک دادن زن ...

راضی نمیشه که بره تا وقتی که مامانم زنده بود ازم قایم میکرد از ترس این ک بزارم برم ولی الان میگه نمیتونم 

منم همسن شما هستم عزیزم شوهر من تریاک مصرف می‌کنه هیچوقت این رو نگو که تا بیاد خونه بکشه چون جلو بچت ...

خودمم همین عقیده رو دارم ولی خب صبح ساعت ۸ میره سرکار تا غروب بعد هم میره پی مصرفش طوری شده ک بعضی اوقات از شدت تنهایی قلبم درد میگیره 

بگو اگه تو رو میخواد زندگی و بچه تو میخواد باید بره  . بگو طلاق میگیری .

این حرفارو من خیلی بهش زدم خیییلی در مورد موضوع طلاق یا این ک بخوام ترکش کنم تا ی سال پیش جواب میداد ولی الان نه چون میدونه که بخاطر پسرم جایی نمیرم موضوع اعتیادشو وقتی فهمیدم که بچم ب دنیا اومده بود اونم خانوادش بهم گفتن وگرنه بچه دار نمیشدم 

خودمم همین عقیده رو دارم ولی خب صبح ساعت ۸ میره سرکار تا غروب بعد هم میره پی مصرفش طوری شده ک بعضی ا ...

باتمام وجودم درکت میکنم منم شرایطم مثل تو هست پدرم مدتی هست فوت شده مادرمم پیش خودمه شوهرم ازصبح میرع تا ۹شب بعدشم خواب من دوتا بچه دارم 

تیکر لاغریم هست تاعید ۱۴۰۱وزن شروع ۹۰
این حرفارو من خیلی بهش زدم خیییلی در مورد موضوع طلاق یا این ک بخوام ترکش کنم تا ی سال پیش جواب میداد ...

آخه عزیزم با اعتیاد که زندگی نمیشه . فردا بچتم به اون نگاه میکنه ازون یاد میگیره . خانه دار هستی خودت؟ شوهرت از کی معتاد بوده؟