2777
2789
عنوان

کسی که دوسش دارمو فراموش کنم؟

95 بازدید | 4 پست

سلام .من یه دختری بودم که خیلی سر سنگین بودم نمیخاستم کسی وارد زندگیم بشه تا اینک یکسال پیش یه پسر با اصرار زیادی وارد زندگیم شد من قبول نمیکردم ولی خودش اومد جلو و به مادرم و برادرم گفت که منو دوس داره .ما هشت ما باهم بودیم . پنج ماه اول این‌قدر زنگ میزد اینقدر خبر میگرفت همش میگفت بریم بیرون ک ادم دلخوش بود ک یکی داره بهش دلخوش باشه ولی بعد اون پنج ماه هفته ای یه بار زنگ. اخر شبا یه سلام احوال پرسی و اصن خبری از بیرون نبود تا اینکه متوجه شدم خیانت کرده خیلی عصبی شدم باز با اصرار فراوانی برگشت گفت دیگ خیانت نمیکنم منم قبول کردم اخه خیلی دوسش داشتم نمیتونستم تصور کنم ک ندارمش . الان از این موضوع سه ماه میگذره تو این مدت نه زندگی نه اس ام اسی انگار نه انگار موندم چیکار کنم فراموشش کنم یا نه . بخدا کارم شده همش گریه اشتهام بسته شدم همش گوشیم انلاین منتظر اینکه پیام بده 

لطفاً نظرتونو برام بگید خیلی مهمه

فراموشش کن

کسی که خیانت کرد درست نمیشه

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو کوچیک نکن همین الان تمومش کن چون فردا روز با این ازدواج کردی و بهت خیانت کرد و با یه یکی دوتا بچه تو بغل رفتی خونه بابا بدتره .. 

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..

یه چیزو واسه بعدیا یادت باشه،تب تند زود ب عرق میشینه..

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲