2777
2789
عنوان

کسی با انگل دمودکس درگیر بوده

104 بازدید | 25 پست

خانما اگه کسی درگیر بوده و تونسته برطرف کنه یکم در موردش توضیح بده

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

من مژه هام

اصلا خوب نميشه انگار خار تو چشمم گير كرده ته مژه هام همش زرد و خشكه خيلي اذيتم و همش ريزش داره عصبي كه ميشم كل مژه هامو ميكنم اروم ميشم خيلي درد ميكنه

دكتر هم رفتم فايده نداش

و يه چيز ديگه من حس ميكنم كرمك دارم... خانوما بمظرتون اين دو موضوع بهم ربط دارن؟ پرخوري و اضافه وزن هم از علائم كرمك هست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از کسی شنیده بودم که روغن کرچک رو به کف سرش میزد و خوب شد ...اون بنده خدا کف سرش خشک بود اگه دمودکس باشه صورتتونم خارش میگیره

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

من از کسی شنیده بودم که روغن کرچک رو به کف سرش میزد و خوب شد ...اون بنده خدا کف سرش خشک بود اگه دم ...

من به محض چرب شدن کف سرم انگار یه سری موجود دارن حرکت میکنن داخل پوست سر و به شدن خارش میگیره و کم کم خارش به گونه ها و ابرو مابقی صورت میرسه. میرم حموم تا قبل چرب شدن سر مشکلی ندارم به محض چرب شدن شروع میشه، ریزش مو هم گرفتم و جلو موهام نازک شده

داروخانه بهتون محلول میده بعلاوه شونه و همینا رو رعایت کنید اوکیه، اگرم بتونید موهاتون کامل کوتاه کن ...

موهام که خیلی کوتاهه

من به محض چرب شدن کف سرم انگار یه سری موجود دارن حرکت میکنن داخل پوست سر و به شدن خارش میگیره و کم ک ...

باید اون حشره رو ببینی یا برید دکتر ببینه، اینجوری نمیشه تشخیص داد

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
من مژه هام اصلا خوب نميشه انگار خار تو چشمم گير كرده ته مژه هام همش زرد و خشكه خيلي اذيتم و همش ريزش ...

من تا این حد نیست ولی وقتی خیلی چرب میشه روی کف سر جوش میزنه و خیلی درد دارع

باید اون حشره رو ببینی یا برید دکتر ببینه، اینجوری نمیشه تشخیص داد

اره گفت باید نمونه برداری کنند اصلا با چشم دیده نمیشه ولی گفت ۹۹ درصد همونه

اره گفت باید نمونه برداری کنند اصلا با چشم دیده نمیشه ولی گفت ۹۹ درصد همونه

چرا با چشم دیده میشه به یکی بگو با نور گوشی نگاه کنه اگر دیده نشه که اصلا دمودکس نیست مشکلت یه چیز دیگست

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
چرا با چشم دیده میشه به یکی بگو با نور گوشی نگاه کنه اگر دیده نشه که اصلا دمودکس نیست مشکلت یه چیز د ...

دمودکس باید نمونه بره زیر میکروسکوپ خیلی ریزه اصلا با چشم دیده نمیشه که.انگل هستش، همه دارن ولی یه عده تعدادشون به یه سری دلیل تو بدن زیاد میشه و این مشکلات رو به وجود میاره

من تا این حد نیست ولی وقتی خیلی چرب میشه روی کف سر جوش میزنه و خیلی درد دارع

ارههه بايد بري داروخونه سوال بگيري يه شامپو خوب بده

بنظرم حنا هم خوب باشه براي سر چيزاي طبيعي

ببخشين عذر ميخوام شما ميدونين يعني بنظرتون كرمك ها باعث پرخوري و اضافه وزن ميشن؟

ارههه بايد بري داروخونه سوال بگيري يه شامپو خوب بده بنظرم حنا هم خوب باشه براي سر چيزاي طبيعيببخشين ...

نمیدونم به خدا، ولی اضافه وزن پیدا نمیکنید چون اونا تغذیه میکنن نه شما.