2777
2789
عنوان

کسی با انگل دمودکس درگیر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 25 پست
دمودکس باید نمونه بره زیر میکروسکوپ خیلی ریزه اصلا با چشم دیده نمیشه که.انگل هستش، همه دارن ولی یه ع ...

میدونم آثارشو میگم معلوم میشه توی سر

در هر صورت چارهی شما دکتر رفتنه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
نمیدونم به خدا، ولی اضافه وزن پیدا نمیکنید چون اونا تغذیه میکنن نه شما.

ممنونم كه جواب دادين بخدا اگه بياي تاپيك هامو ببيني خندت ميگيره كل سايتو گذاشتم رو سرم با اين سوالام از استرس دارم ميميرم ترس از اضافه وزن نابودم ميكنه

اخه من دارم چاق تر ميشم... ميترسم از بس همش گشنم ميشه... ممكنه ادمو چاق كنن؟ استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم آثارشو میگم معلوم میشه توی سردر هر صورت چارهی شما دکتر رفتنه

بله یه نوبت گرفتم فردا باید ۸۰۰ کیلومتر برم تا برسم تهران. دیگه داره خیلی اذیت میکنه همش درگیرم

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

من به محض چرب شدن کف سرم انگار یه سری موجود دارن حرکت میکنن داخل پوست سر و به شدن خارش میگیره و کم ک ...

باید برید دکتر ...محلول ضد عفونی کننده لازمه ... امیدوارم زود درمان شه چون خیلی سخته

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

ممنونم كه جواب دادين بخدا اگه بياي تاپيك هامو ببيني خندت ميگيره كل سايتو گذاشتم رو سرم با اين سوالام ...

یه چیزی من به شما بگم، وقتی مشکلی دارید نباید جوری نسبت به مشکل واکنش نشون بدید که دائم فکرتون درگیرش باشه. اینطوری اگه مشکل و بیماری شما رو از پا در نیاره قطعا خودتون و ذهنیتی که دارید خودتون رو از پا در میارید. این همه دکتر و متخصص چند جلسه برید قشنگ ببینید مشکلتون چیه.

باید برید دکتر ...محلول ضد عفونی کننده لازمه ... امیدوارم زود درمان شه چون خیلی سخته

اره خیلی ،من همش درگیر نظافت موها، رو بالشتی، حوله و مابقی چیزا هستم.

اره خیلی ،من همش درگیر نظافت موها، رو بالشتی، حوله و مابقی چیزا هستم.

روغن چای هم خوبه ....آره واقعا سخته حل میشه انشالله

روغن چای هم خوبه ....آره واقعا سخته حل میشه انشالله

بله یه جا خوندم روغن درخت چای میگن خوبه. حالا یه نوبت هم تهران گرفتم هم یکی آمل بود تلفنی صحبت کردم اون خانم هم مشخص بود تو کارش خیلی تجربه داره قراره حضوری برم .

بله یه جا خوندم روغن درخت چای میگن خوبه. حالا یه نوبت هم تهران گرفتم هم یکی آمل بود تلفنی صحبت کردم ...

پبگیر باشید زود درمان میشه