خب دیگه مطمئنم کردی که واقعا پای نفر سومی درمیونه .پس دیگه بکش کنار ، مطمئنم باش پشیمون میشه شاید ال ...
حتی حتی اگه یه درصد بگیم کسیو نمیخواد، اینو درنظر بگیر که علاقه ای به شما نداره ولی دوس نداره جوری بگه که شما ناراحت بشین . از نظر منطقی بهتره که دیگه راهتو ازش جدا کنی تا چند ماه حداقل بعد یبار دیگ پیشنهاد بده اگه خبری نشد دیگه تموم اینم چون میگی عاشقشی گفتم وگرن از نظر من همی حالا همچی تمومه
حتی حتی اگه یه درصد بگیم کسیو نمیخواد، اینو درنظر بگیر که علاقه ای به شما نداره ولی دوس نداره ...
آخه ندیده نشناخته میشه ادم کسی رو بخواد یا نخواد این برام جای تعجبه من خودم حس می کنم به کسی علاقه داره که شتیدم تو زندگیش نیست یه علاقه ایی که هر دختری ممکنه یک طرفه به پسری داشته باشه
آخه ندیده نشناخته میشه ادم کسی رو بخواد یا نخواد این برام جای تعجبه من خودم حس می کنم به کسی علاقه د ...
🤔
اره ادم ندیده و نشناخته کسی رو نمیخواد شما هم توقع نداشته باش ندیده جواب مثبت بده ،البته با توجه به نظراتت که خوندم داره برات ناز میکنه شایدم تو آبنمک نگهت داشته ،تو همون که من و دلارام بهت گفتیم و انجام بده جواب میگیری بی محلش کن تکلیفت معلوم میشه
باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش
🤔 اره ادم ندیده و نشناخته کسی رو نمیخواد شما هم توقع نداشته باش ندیده جواب مثبت بده ،البته با توجه ...
والا ..سر سنگین شووووووووووووووو به خودت بیا داداش از تو فقط یه نفر تو دنیا هست . عشق مقدسه بخاطرش میشه سختی تحمل کرد اما نه به هر قیمتی اونم تو این روزگار