2777
2789
عنوان

پسرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 100 پست
منم همین کارارو کردم که تا الان موندم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ولی خداییش غرور چیز خوبی نیست بعضی جاها

من نموندم ولی خیلی از اونها که میخواستنم خوب بودم ولی من از روی غرور بیجا ردشون کردم و بدترین اتخاب رو کردم و الان کلی بدبختم 😭🤧

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نموندم ولی خیلی از اونها که میخواستنم خوب بودم ولی من از روی غرور بیجا ردشون کردم و بدترین اتخاب ...

شما این پیاما می فرستم با دلارام خانم تحلیل کن شما هم شرکت داشته باش

خب دیگه مطمئنم کردی که واقعا پای نفر سومی درمیونه .پس دیگه بکش کنار ، مطمئنم باش پشیمون میشه شاید ال ...

حتی حتی اگه یه درصد بگیم کسیو نمیخواد،  اینو درنظر بگیر که علاقه ای به شما نداره ولی دوس نداره جوری بگه که شما ناراحت بشین . از نظر منطقی بهتره که دیگه راهتو ازش جدا کنی تا چند ماه حداقل بعد یبار دیگ پیشنهاد بده اگه خبری نشد دیگه تموم اینم چون میگی عاشقشی گفتم وگرن از نظر من همی حالا همچی تمومه

خدایا مارو به نفسمون واگذار نکن 

از این پیام کجاش به این نتیجه شمارو رسوند 😅.دقیق برام بازش کن

از اونجا ک اولش شمارو پسندیده ولی بعدش هی کلاس اومده که من فعلا قصد ازدواج ندارم 😁این فقط یه بهانس و تمام 

عزیز دلم  ان شا الله که ب  مرور زمان بهتر میشه زندگیت

انشالهه برام دعا کن فعلا مریض شدم،توده توی سینه داشتم پیشرفت کرده زده زیر بغلم دعا کن برام چیزی نباشه🙏🥺🥺🥺

حتی حتی اگه یه درصد بگیم کسیو نمیخواد،  اینو درنظر بگیر که علاقه ای به شما نداره ولی دوس نداره ...

آخه ندیده نشناخته میشه ادم کسی رو بخواد یا نخواد این برام جای تعجبه من خودم حس می کنم به کسی علاقه داره که شتیدم تو زندگیش نیست یه علاقه ایی که هر دختری ممکنه یک طرفه به پسری داشته باشه

انشالهه برام دعا کن فعلا مریض شدم،توده توی سینه داشتم پیشرفت کرده زده زیر بغلم دعا کن برام چیزی نباش ...

خدا بهترین هارو برات رقم بزنه . عزیزم نگران نباش ان شا الله چیزی نیست . با طب سنتی اسلامی مشورت نکردی؟ روغن مالی انجام ندادی؟

آخه ندیده نشناخته میشه ادم کسی رو بخواد یا نخواد این برام جای تعجبه من خودم حس می کنم به کسی علاقه د ...

بله وقتی شما رو ندیده ولی یه نفر دیگه رو دیده قطعا کِشش نسبت به اون بیشتر شده و اونو اولویت قرار داده و شمارو که گزینه بودین کنار گذاشته

آخه ندیده نشناخته میشه ادم کسی رو بخواد یا نخواد این برام جای تعجبه من خودم حس می کنم به کسی علاقه د ...

🤔

اره ادم ندیده و نشناخته کسی رو نمیخواد شما هم توقع نداشته باش ندیده جواب مثبت بده ،البته با توجه به نظراتت که خوندم داره برات ناز میکنه شایدم تو آبنمک نگهت داشته ،تو همون که من و دلارام بهت گفتیم و انجام بده جواب میگیری بی محلش کن تکلیفت معلوم میشه

🤔 اره ادم ندیده و نشناخته کسی رو نمیخواد شما هم توقع نداشته باش ندیده جواب مثبت بده ،البته با توجه ...

والا ..سر سنگین شووووووووووووووو به خودت بیا داداش از تو فقط یه نفر تو دنیا هست . عشق مقدسه بخاطرش میشه سختی تحمل کرد اما نه به هر قیمتی اونم تو این روزگار

خدا بهترین هارو برات رقم بزنه . عزیزم نگران نباش ان شا الله چیزی نیست . با طب سنتی اسلامی مشورت نکرد ...

اره ۶ ماه طب سنتی رفتم دارو خوردم توی سینم رو ثابت نگه داشت ولی زیر بغلمم جدید زد