2777
2789
عنوان

پسرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 100 پست
اره ۶ ماه طب سنتی رفتم دارو خوردم توی سینم رو ثابت نگه داشت ولی زیر بغلمم جدید زد 

عزیزم توکل بخدا . ان شا الله زودتر خوب میشی دستوراتشو انجام بده روغن مالی هم داشته باش، خیلیا با طب جواب گرفتن 

خدایا مارو به نفسمون واگذار نکن 

بله وقتی شما رو ندیده ولی یه نفر دیگه رو دیده قطعا کِشش نسبت به اون بیشتر شده و اونو اولویت قرار داد ...

ولی می دونم اگر کسی هم باشه تازه اومده و حالا حالا ها هم خواستگاری این بیا نیست چون خودش می گفت اینو تا چند سال و فعلا و.... قصد ازدواج نداره یعنی اونم باهاشه فعلا اومدنی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی می دونم اگر کسی هم باشه تازه اومده و حالا حالا ها هم خواستگاری این بیا نیست چون خودش می گفت اینو ...

بله اینو ک گفتم بهت .چون جنس خودمو بهتر میشناسم اونم تو این سن که کم هم نیست دیگه 

عزیزم توکل بخدا . ان شا الله زودتر خوب میشی دستوراتشو انجام بده روغن مالی هم داشته باش، خیلیا با طب ...

انشالله ممنونم 🌹🙏

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 
گفت چه بهترین ادم باشی چه بدترین من فعلا نمی خوام ازدواج کنم 

ببخش اینو میگما مثل داداشم میخوام یچیزی بهت بگم ولی خداییش اگه الان دم دستم بودی  میکشتمت خو دیگه دختره تکلیفتو مشخص کرده .برو دنبال زندگیت بنده خدا با زبون بی زبونی داره میگه نه . 

ببخش اینو میگما مثل داداشم میخوام یچیزی بهت بگم ولی خداییش اگه الان دم دستم بودی  میکشتمت خو دی ...

اونو که می دونم 

ولی من یه بحثی دارم که کسی هست تو زندگیش یا نیست این مهمه اگه کسی نباشه مطمئنم می تونم نطر مثبتشو جلب کنم چه جور اینو بفهمم راهی بگو اینو بدونم

اونو که می دونم  ولی من یه بحثی دارم که کسی هست تو زندگیش یا نیست این مهمه اگه کسی نباشه مطمئن ...

همین که گفته قصد ازدواج نداره و چه بهترین باشی و چه بدترین مطمئن باش که کسی تو زندگیش هست ، اگ نبود آقا بیا اینجا هرچی دلت خواس بهم بگو .

تنها راهی ک الان ب نظرم میرسه از همون عروسشون بپرس

به عروسه پیام بدم اینو بگم بهش؟ازش بخوام اگه چیزی می دونه بهم بگه؟

مطمئنش کن که تو واسه ازدواج میخواییش و مطمئن شو ک حرفاتو بهش نمیگه . بگو مثل برادرت بهم کمک کن فک کن من داداشتم  فقط بهم بگو ایا کسی تو زندگیش هست یانه ، خوشبختیش  آرزومه از این حرفا بزن تا عروسه دلش بسوزه هرچی میدونه بگه