2777
2789
عنوان

پسرا بیان

447 بازدید | 100 پست

چطور به یه پسر بفهمونم که دوسش ندارم و اونم از من زده شه؟ در واقع یکی منو میخاد اونم بخاطر ازدواج میخاد منو

اما من اصلااااااا اونو دوس ندارم ازش متنفرم خیلی بدم میاد ازش 

همش خاب میبینم میخاد منو ب زور عقد کنه با استرس از خاب بیدار میشم

چ کنم ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو بهت علاقه ندارم و دلم جای دیگه ست

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اگه اومدین جواب سوال منو بدین اینجا دقیقا چه غلطی میکنین ؟؟؟تو سایت زنونه🤣🤣

برام مهم نیست که زشتی ،قشنگی ،چاقی لاغری،قدبلندی،قدکوتاهی،سفید پوستی ،سیاه پوستی ،مسلمونی مسیحی هستی ،بی دینی ،همجنسگرایی ،دوجنس گرایی یا ترنس تو با من خوب باشی منم باهات خوبم همین🦋😊☺️💜🌈
نگاش کن بگو  یارت نمیشم دلدارت نمیشم  برو برو برو 💃💃💃

😂نه باو اینجوری دلبری میکنه بیشتر عاشقش میشه

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#
گناه دارن نگووو بشووون اینوو

اعصابم خورده یه عکس گذاشتم صد هزارتا درخواست دوستی دادن تا حالا همشونو یه جا ندیده بودم 🙄🙄😐

برام مهم نیست که زشتی ،قشنگی ،چاقی لاغری،قدبلندی،قدکوتاهی،سفید پوستی ،سیاه پوستی ،مسلمونی مسیحی هستی ،بی دینی ،همجنسگرایی ،دوجنس گرایی یا ترنس تو با من خوب باشی منم باهات خوبم همین🦋😊☺️💜🌈

منم یکی خیلی دوسم داشت ولی من نه منم هر چی به ذهنم میرسید بهش میگفتم که زده بشه ازم ولم کنه ولی اون ولکن نبود تا اینکه چند وقت باهاش قهر کردم بعدش ازدواج کردم وقتی فهمید خیلی ناراحت شد ولی بعدش تو زندگی هر چی به اون ایراد گرفته بودم توی زندگیم کشیدم واقعا آهش منو گرفت خییییلی پشیمونم ،اگر با اون ازدواج کرده بودم الان خوشبخت بودم 🥺🥺🥺🥺🥺

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش