2777
2789
عنوان

پسرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 100 پست
منم یکی خیلی دوسم داشت ولی من نه منم هر چی به ذهنم میرسید بهش میگفتم که زده بشه ازم ولم کنه ولی اون ...

😥😖

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#

عزیزم منم دقیقا همین مشکلو با یکی داشتم

راهش دور بود ولی شمارمو داشت هی پیام میداد که توروخدا ....

من یه مدت باهاش حرف زدم ولی خوشم نیومد ازش اوایل خیلی حرص میخوردم ولی بعدش کلا جواب پیاماشو ندادم

یه مدتم بلاک بود ک نتونه زنگ بزنه

الانم گاهی پیام میده ولی جواب نمیدم حرصم نمیخورم

بهترین کار بی توجهیه

🖤🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکی خیلی دوسم داشت ولی من نه منم هر چی به ذهنم میرسید بهش میگفتم که زده بشه ازم ولم کنه ولی اون ...

یه دختر هست منو ندیده و نشناخته رد می کنه یعنی میگه قصد ازدواج ندارم ارتباطمون در حد چته به خاطر مناسبتاس و اولم جوابش مثبت بود چند ماه پیش ولی الان میگه قصد ازدواج ندارم 

هم دانشگاهیمم هست میشه یکی اومده تو زندگیش 

همه شرایط رو هم دارم

سر سنگین باش باهاش

مثلا نگو خوبی بگو خوبین

تو رو نمیگم اسی ولی کلا خیلیا الکی برای تفریح میان محبت میکنند طرف رو نمیخواند ولی وابسته اش میکنند نمیدونم به نظرم گناه کبیره است:/ بعدش میگن واای چه زثد وابسته شد ما دوست معمولی بودیم:/ چه پسر چه دختر

این دل شمستن ها تاوان داره

اعصابم خورده یه عکس گذاشتم صد هزارتا درخواست دوستی دادن تا حالا همشونو یه جا ندیده بودم 🙄🙄😐

وااای خوشکلی لامصب تقصیر اونا نیس ک😆😆😆😅😅

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
یه دختر هست منو ندیده و نشناخته رد می کنه یعنی میگه قصد ازدواج ندارم ارتباطمون در حد چته به خاطر منا ...

ما دخترا به اشتباه بخاطر عقاید و ایده آل هایی که توی ذهنمون داریم خیلی از آدمها و موقعیت های خوبی که خدا جلوی پامون میزاره رد میکنیم نه بخاطر اینکه شما بد باشید نه ...

بخاطر اینکه یسری ایده آل توی ذهنمونه که دوس داریم به اون برسیم که بنظر من خیلیاش اشتباس .😏

من اخلاق و خلق و خوم خییییییلی با دوران مجردیم عوض شده خیلی کارا الان میکنم که تو مجردی فوق العاااااااده بد میدونستم 😔😔😔

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 
من پسرم همه ما اینجوری نیستیم

دقیقا.منم یکی بود که مثل شما باهاش برخورد کردم یعنی ایشون منو میخواست من گفتم نه چند سالم طول کشید خلاصه اون الان زن گرفته و من همچنان مجرد و هرکی میاد یجوری  نمیشه یا از طرف من یا از طرف اونا. شماهم اگه خانمی رو دوس دارین یمدت ازش فاصله بگیرین که  یکم بتونه تو دهنش شمارو تحلیل کنه ما خانما بیشتر ازسر لجبازی  طرف مقابل رو رد میکنیم چون اولش گفتیم نه بعد حتی اگ بدلمون هم باشه و پسر هم پیگیر براهمین کوتاه نمیایم، اگ واقعا کسیو نخواد بعداز ی مدت ک شما بهش محل نزاری قطعا قدرتونو میدونه وگرن همون بهتر ک بره

خدایا مارو به نفسمون واگذار نکن 

ما دخترا به اشتباه بخاطر عقاید و ایده آل هایی که توی ذهنمون داریم خیلی از آدمها و موقعیت های خوبی که ...

خیلی دوستش دارم 

اصلا نمی تونم فراموشش کنم 

اینم بگم وضعشون از ما پایین تره از این نظر میگم فکر نکنی رفتم دنبال بالتر از خودم سن هر دو ۲۵

دقیقا.منم یکی بود که مثل شما باهاش برخورد کردم یعنی ایشون منو میخواست من گفتم نه چند سالم طول کشید خ ...

نمی تونم فراموشش کنم 

ولی این کاری که گفتین رو انجام میدم خدا به نعمت به ما پسرا داده که می تونن برای عشقشون تلاش کنن چون پسر باید بره دنبال دختر

خیلی دوستش دارم  اصلا نمی تونم فراموشش کنم  اینم بگم وضعشون از ما پایین تره از این نظر م ...

پس حتما  کسی بهتر از شرایط شما بهش اوکی داده، ن فقط از نظر مالی ،از نظر محبت کردن و ....

خدایا مارو به نفسمون واگذار نکن