2777
2789
عنوان

پسرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 100 پست
پس حتما  کسی بهتر از شرایط شما بهش اوکی داده، ن فقط از نظر مالی ،از نظر محبت کردن و ....

از نطر محبت کردن که براش سنگ تمام گذاشتم  اصلا من حس می کنم دو دله مثلا یه پیام دادم گفتم من همهوچیم اوکیه خونه ماشین و... برات بهترینا رو فراهم می کنم و... همیشه ساعت دوازده شب جواب میداد اینو ۴ صبح جواب داد یعنی قشنگ مشخص بود داشته تا اون موقع رو حرفام فکر می کرده

نمی تونم فراموشش کنم  ولی این کاری که گفتین رو انجام میدم خدا به نعمت به ما پسرا داده که می تو ...

ان شا الله که صلاحتون باشه و درست بشه اگرم نبود سعی کنید فراموش کنید، هرچند دیشب یکی از دوستان حرف قشنگی زد گفت که دخترا با آخرین نفر ازدواج میکنن و پسرا با هرکیم ازدواج کنن عشق اولشون هیچ وقت یادشون نمیره

خدایا مارو به نفسمون واگذار نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دوستش دارم  اصلا نمی تونم فراموشش کنم  اینم بگم وضعشون از ما پایین تره از این نظر م ...

به قول همین دوستمون که بالا گفت یه مدت ازش فاصله بگیر میدونم سخته ولی محلش نده بزار فکر کنه نمیخوایش دیگه حتی شده اگر رفت و امد دارید و توی دید هم هستین با دخترای دیگه بگو بخند کن اگر از سر لجبازی و ناز و ادا محلت نداده باشه بعد یه مدت حسادتش گل میکنه بعد که میزی دوباره سراغش سریع قبول میکنه🤣🤣🤣🤣

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 
ان شا الله که صلاحتون باشه و درست بشه اگرم نبود سعی کنید فراموش کنید، هرچند دیشب یکی از دوستان حرف ق ...

والا من یه بار دیگه ام ۱۶ ۱۷ سالگی عاشق شدم الان بهش می خندم اصلا برام مهم نیست

به قول همین دوستمون که بالا گفت یه مدت ازش فاصله بگیر میدونم سخته ولی محلش نده بزار فکر کنه نمیخوایش ...

دقیقا.ولی ایشون گفتن هنوز ندیدنشون انگار ، همون بی محلی بهترین کاره و اینکه خودتون شاد نشون بدید اصلا پست غمگین نزارین ک بخودش بگیره ، بزارین یکم حساس بشه .دختر جماعت حتی اگ از یکی متنفرم باشه بلاخره روش حساس میشه 😂از خاصیت دخترونس

دقیقا.ولی ایشون گفتن هنوز ندیدنشون انگار ، همون بی محلی بهترین کاره و اینکه خودتون شاد نشون بدید اصل ...

دقیقااااااا🤣🤣🤣

والا من یه بار دیگه ام ۱۶ ۱۷ سالگی عاشق شدم الان بهش می خندم اصلا برام مهم نیست

خب پس دیگ باید براتون راحت باشه.هرچند اون سن مقتضای دوست داشتن عاطفی بود و الان بزرگتر شدین 

به قول همین دوستمون که بالا گفت یه مدت ازش فاصله بگیر میدونم سخته ولی محلش نده بزار فکر کنه نمیخوایش ...

اصلا ما جایی همو نمیبینم دارم میگم منو اصلا نه درست دیده نه اصلا میشناسه خودشم اینو میگه بعدشم میگه من نه می تونم بگم باور دارم دوسم داری نه می تونم بگم باور ندارم دوستم داری و چند سال عاشقمی 

خب پس دیگ باید براتون راحت باشه.هرچند اون سن مقتضای دوست داشتن عاطفی بود و الان بزرگتر شدین 

ولی خب اون دختر خانم اصلا از من خیلی بالاتر بود محال بود که بشه ولی این قشنگ تو دسترسه این خیلی بده بعدش یکمم مغروره اعتماد به نفس خوبی داره اگه من اعتماو به نفس اینو داشتم الان کجاها که نبودم 

اصلا ما جایی همو نمیبینم دارم میگم منو اصلا نه درست دیده نه اصلا میشناسه خودشم اینو میگه بعدشم میگه ...

وا خب حق بده بهش وقتی ندیدتت چجوری پیشنهاد ازدواجت رو قبول کنه ؟؟؟🤔

من به عنوان یه دختر اگر کسی فقط اینترنتی باهاش درارتباط باشم بعد پیشنهاد ازدواج بده فکر میکنم دستم انداخته یا پیشنهاد سو داره 😅

اصلا شاید خودتم عاشقش نیستی چون همو ندیدین اصلا ،شاید از سر تنهایی و وابستگی عاشق شدی ،به هم فرصت بدین ،قرار بزارین همو ببینید یه مدت بگذره از رفت و آمدها بعد اگر دیدی عشقت بیشتر شد بهش بدون واقعا دوسش داری 

وا خب حق بده بهش وقتی ندیدتت چجوری پیشنهاد ازدواجت رو قبول کنه ؟؟؟🤔 من به عنوان یه دختر اگر کسی فق ...

هم دانشگاهیم بوده منو درست ندیده و نمیشناسه خودشم اینو میگه ولی من چند ساله تو دانشگاه عاشقشم بهشم گفتم می خوام بیام خواستگاری میگه قصد ازدواج ندارم 

بعدش بار اول تابستون گفتم کلی ذوق کرد و جوابش مثبت بود تمی دونم الان چش شده 

وا خب حق بده بهش وقتی ندیدتت چجوری پیشنهاد ازدواجت رو قبول کنه ؟؟؟🤔 من به عنوان یه دختر اگر کسی فق ...

شدید عاشقشم 

نمی دونم شاید طلسم چیزی برام انداختن یه دفعه اینجوری شد اصلا از رو به اون رو شده 

هم دانشگاهیم بوده منو درست ندیده و نمیشناسه خودشم اینو میگه ولی من چند ساله تو دانشگاه عاشقشم بهشم گ ...

حتما کسی وارد زندگیش شده