2777
2789
عنوان

پسرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 100 پست
حتما کسی وارد زندگیش شده 

مستقیم ازش اینو پرسیدم 

گفت این چه ربطی به این بحث داره این زندگی شخصی هر کسه ولی به کل نمی خوام هیچ مردی تا چند سال وارد زندگیم بشه چون می دونم واسه ازدواج هیچ وقت دیر نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستقیم ازش اینو پرسیدم  گفت این چه ربطی به این بحث داره این زندگی شخصی هر کسه ولی به کل نمی خو ...

خب اونکه نمیاد بهت بگه ولی شاید واقعا قصد ازدواج نداره ،بیخیال ازدواج شو فقط باهاش دوس بمون شاید یروز عاشقت شو 

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 
خب اونکه نمیاد بهت بگه ولی شاید واقعا قصد ازدواج نداره ،بیخیال ازدواج شو فقط باهاش دوس بمون شاید یرو ...

قصد ازدواج به خدا داره اینو می دونم 

بعدش اینکه مثلا تلگرام ردزی یه بار یا چند روز یک بار میاد 

واتس اپ طهر شب 

اینستا هم همین جور اخه اگه کسی بود طرف میاست دائم تو اینا پلاس باشه 

یکم مغروره و احساس می کنم سرش باد داره فکر می کنه می تونه با یه کیس بهتر از من ازدواج کنه من اینو حس می کنم 

منم همه شرایطم اوکیه 

همین کاری که گفتین رو می کنم یه مدت بیخیالش میشم و مغرور و خوشحال بعدش ببینم چی میشه

مستقیم ازش اینو پرسیدم  گفت این چه ربطی به این بحث داره این زندگی شخصی هر کسه ولی به کل نمی خو ...

میتونم قسم بخورم که با کسی دیگه در ارتباطه و اون هنوز بهش پیشنهاد ازدواج نداده به تو هم نمیگه برو و نمیگه کسی رو دارم چون هنوز تکلیفش مشخص نشده .  بودن اینجور ادما دوروبرم که پسرا رو اینجور معطل خودشون کردن. بنظرم به فکر یکی بهتر باش داداش

خدایا مارو به نفسمون واگذار نکن 

میتونم قسم بخورم که با کسی دیگه در ارتباطه و اون هنوز بهش پیشنهاد ازدواج نداده به تو هم نمیگه برو و ...

آخه اینجوری دختری نمی خورد باشه تو دانشگاه هم با کسی اصلا نبود کلا سرش تو کار خودش بود 

آخه اینجوری دختری نمی خورد باشه تو دانشگاه هم با کسی اصلا نبود کلا سرش تو کار خودش بود 

مگه همه از اول اینجوری بودن خب علاقه یدفه ب وجود میاد 😐🙁🙁🙁بعدم خلاف شرع که نکرده خب چیزی بینتون نبوده شاید واقعا دلش پیش کسی دیگه گیره وگرن از من میشنوی دخترا موقعیت خوب رو از دست نمیدن 

قصد ازدواج به خدا داره اینو می دونم  بعدش اینکه مثلا تلگرام ردزی یه بار یا چند روز یک بار میاد ...

منم خودم از اون آدمهای مغرور بودم توی دانشگاه که هر کسی نمیتونس باهام حرف بزنه خیلی خاستگار داشتم ولی جرات حرف زدن با خودم رو نداشتن واسطه میفرستادن ،

بخاطر اینکه خودم یه همچین اخلاقی داشتم از تجربه شخصیم بهت میگم هر چی بیشتر بری دنبالش ازت دور میشه هر چی بی محلش کنی و فکر کنه با کس دیگه و بیخیالشی میفته دنبالت ،پس به خودت سخت نگیر و ولش کن خواس میاد سمتت ....

یکی دوماه اصلاااا محلش نده ،انشالله درست میشه فکرشو نکن😉

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 
نمی دونم  یعنی میگی یکی رو داره قطعی ؟

بله  بلا استثناء 

.کسی نیاد بگه شاید واقعا قصد ازدواج نداره که اینو منی که دخترم میدونم که دخترا تو هرسنی موقعیت خوب گیرشون بیاد قصد ازدواج دارن خیلیم دارن .پس ایشون لابد دلشون جایی دیگس 

منم خودم از اون آدمهای مغرور بودم توی دانشگاه که هر کسی نمیتونس باهام حرف بزنه خیلی خاستگار داشتم ول ...

منم همین کارارو کردم که تا الان موندم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ولی خداییش غرور چیز خوبی نیست بعضی جاها

منم همین کارارو کردم که تا الان موندم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ولی خداییش غرور چیز خوبی نیست بعضی جاها

رهاش کن بزار فک کنه دیگه وجود نداری اگ برگشت ک بهتر اگه نه هم حتما لیاقتتو نداشته 

بله  بلا استثناء  .کسی نیاد بگه شاید واقعا قصد ازدواج نداره که اینو منی که دخترم میدونم ک ...

نگاه مثلا من عید بهش پیام دادم 

جواب نداد بعدش مجبور شدم پیام بدم به دوست صمیمیش که عروسشونه اتفاقا با هم همکلاسی هم بودن دایرکت اینستا گفت می دونی کجاست بازدیدشم زده بود یک هفته قبل اون سین کرد بعدش دختره اومد تو تلگرام جواب تبریک عید رو داد گفت کارتو اصلا درک نکردم 

بعدش من گفتم تو به دستی جواب منو ندادی تووبه من شک داری و .... فلانی و...

بعدش گفت تو هر وقت پیام بدی من حتما جوابتو میدم ولی بین ما هنوز نسبتی نیست که به اون پیام دادی و...یکم فکر کن و..

من ازش معذرت خواهی کردم و... ولی خب ناراحت شد 

بعدش گفتم تو به من حسی داری یا می تونی حسی داشته باشی جواب داد من خیلی فور کردم الان اولویتم ازدواج نیست دیکه از اینجا به بعد هی رو این حرفش اصرار کرد حالا شتیدم درسته منو ندیده و نمیشناسه ولی این اخلاق من مورد پسند نبوده و...

نگاه مثلا من عید بهش پیام دادم  جواب نداد بعدش مجبور شدم پیام بدم به دوست صمیمیش که عروسشونه ا ...

خب دیگه مطمئنم کردی که واقعا پای نفر سومی درمیونه .پس دیگه بکش کنار ، مطمئنم باش پشیمون میشه شاید الان نه ولی بعدا حتما یروز حسرت میخوره