2777
2789
عنوان

باسیاستابیان توروخداااااا

314 بازدید | 45 پست

سلام خانوماروزه هاتوقبول حق،من ی مشکلی دارم ب دلایلی بامادرشوهرم اینایجازندگی میکنم شرایطشونداریم جداشیم یک ماه نیم دیگ بچم ب دنیامیاداین خانوم حیون ب همچیم دخالت میکنه ب ارایش ب نشستن بلندشدن حتی ب دشویی کردنمم همه ی کارهاش بامنه ولی همیشه جلوهمه جوری حرف میزنه ک انگارمن کارنکردم نشستم همیشه بهم تیکه میندازه فوشم میده خودموخانوادمو حامله نبودم خودش وبرادرشوهرکوچیکم هرروز تیکه بارم مینداختن ک حامله نمیشم عیب دارم حامله شدم گفتن بایدبچه پسرباشه اسمش فلان باشه مامیزاریم تافهمیدن دختره برگشتن گفتن دخترتم مث خودت نوکربایدبشه و...اسمشم مامیزاریم براباراول من ساکت نموندم وگفتم منوشوهرم انتخاب کردیم همونوم میزاریم بماندک چقدرتیکه بارم کردن هی هم میگه بچت ب باباش میکشه خوشگل میشه توقیافه نداری درحالی ک همه میگن قیافه ی من خیلیم خوشگلترازکل طایفه ی شوهریمه حتی طایفه شوهریم من قدم۱۷۰ مادرشوهرم ۱۴۰ خلاصه ازهرلحاظ خوبم قیافم بانمک وجذابه چشام بزرگ کشیده ای ولی استغفرالله قیافه مادرشوهرم ی دماغ دومتری داره باچشای ک انگارباسوزن سوراخ کردن ولبای دراز هیچوقت بهشون بی احترامی نکردم اماهمیشه برام میکنن تازگیاهم شروع کرده ب اینک بچت اندازه ماهاخوشگل نمیشه زشته مث خودت میزنمش هرچی من بگم باید همینطورشه رفتارش اخلاقش لباس پوشیدنش خیلی افسردم وعصبیم کرده ممنون میشم بم بگیدچیکارکنم حداقل نزارم ب کارای بچم دخالت کنه ب شوهرمم اعتراصی کنم یامیگه بایدبسازم مجبوریم یاهم اینک میره حرفی بزنه بهشون قسم دروغ میخورن ک چیزی نگفتیم زنت عفریتس توروقران کمکم کنید

اللهم صل علی محمدوآل محمد خداجونم لطفاهرکی هرچی دلش میخواد بهش بده مصلحتشم توش قراربده  فرشته های زمینیت رو سالم وسلامت برام نگهدارهرثانیه بهتریناروبراشون رقم بزن خداخوبم  ماجزتوکسی رونداریم هوامونوداشته باش ای ارحم الراحمین اللهم صل علی محمدوآل محمد                     دوست عزیزی ک  داری امضامومیخونی ازخدامیخوام توزندگیت ب همه ی خواسته هات برسی  ممنون میشم توهم دعاکنی نینی گلموسالم وسلامت توبغلم بگیرم وخانه دارشم ⚘برای سلامتی خانوادم وخانوادت میشه صلوات بفرستی  اللهم صل علی محمدوآل محمد🌷

فقط مستقل شید. همسرت ی اتاقم نمیتونه اجاره کنه ک انقد هفت نکشید!؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر توهین.شاید از اول سکوت کردی واسه همین پروو شدن.برای خودت ارزش قائل باش اجازه نده کسی چیزی بهت بگه.هر چی گفتن با احترام و خنده جواب بده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
فقط مستقل شید. همسرت ی اتاقم نمیتونه اجاره کنه ک انقد هفت نکشید!؟ 

چندبارگفتم شوهرم میگه پولامونوجمع کنیم خونه بخریم من خوشم نمیادبریم مستاجری 😢

اللهم صل علی محمدوآل محمد خداجونم لطفاهرکی هرچی دلش میخواد بهش بده مصلحتشم توش قراربده  فرشته های زمینیت رو سالم وسلامت برام نگهدارهرثانیه بهتریناروبراشون رقم بزن خداخوبم  ماجزتوکسی رونداریم هوامونوداشته باش ای ارحم الراحمین اللهم صل علی محمدوآل محمد                     دوست عزیزی ک  داری امضامومیخونی ازخدامیخوام توزندگیت ب همه ی خواسته هات برسی  ممنون میشم توهم دعاکنی نینی گلموسالم وسلامت توبغلم بگیرم وخانه دارشم ⚘برای سلامتی خانوادم وخانوادت میشه صلوات بفرستی  اللهم صل علی محمدوآل محمد🌷

هر ایرادی ک میگیرن توی لباس پوشیدنت و ... بگو باشه ولی کار خودت رو بکن 

اصلا کارهای خونشونو انجام نده ب هیچ عنوان بشین پاهاتو دراز کن 

هر حرفی هم زدن بگو خونریزی کردم 

به شوهرتم بگو الکی انقدر کار میکنم خونریزی کردم یا دکتر استراحت مطلق برام نوشته

هر تیکه ای ک میندازن جوابشونو بده تو سری خور نباش جلو شوهرت خودت رو بزن ب مظلومیت وقتی نیست جواب بده  

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   
نمیدونم چی بگم فقط خواستم بجات بیام جرشون بدم.. چرا زبون نداری؟ برین بهشون شوهرتم خواست حرف بزنه بگو ...

هرچقدمیخوام جوابشونوبدم انگارزبونموقفلی زدن

چندبارگفتم شوهرم میگه پولامونوجمع کنیم خونه بخریم من خوشم نمیادبریم مستاجری 😢

خوشش میاد شخصیت زنش له شه؟ 

از اول نباید میزاشتی این شرایط پیش بیاد

حداقل تا خونه خریدنش، بچه دار نمیشدی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چقدر توهین.شاید از اول سکوت کردی واسه همین پروو شدن.برای خودت ارزش قائل باش اجازه نده کسی چیزی بهت ب ...

فکر میکنی اینا احترام و خنده حالیشون میشه؟ با اینا باید سلیطه بود آبروشونو باید ببره تا کوتاه بیان یا شوهرش از دست اسی عاصی بشه بره خونه بگیره.. من بودم میدونستم با اون عنتر و شوهرم چیکار کنم

برو یه بار عین شیر وایستا بگو می‌خوام طلاق بگیرم و این وضع رو دیگه نمیتونم تحمل کنم 

اگه شیر بودی نمی‌تونستن کاری کنن با این تعاریف شما حتما باید خیلی زیبا باشید 

بگو طلاق میگیرم 

تا بفهمن به شوهرتم بگو یه کاری کنه 

اونم در حد شوخی که ادم سون کنی

هر ایرادی ک میگیرن توی لباس پوشیدنت و ... بگو باشه ولی کار خودت رو بکن  اصلا کارهای خونشونو ان ...

دکترم واقعابهم استراحت مطلق داده ولی کارنکنم دس ازسرم برنمیدارن خودشون هیچ ک هرحرفی بارم میکنن شوهرموک میبینن چنتاحرفم میزارن روش ب شوهرم میگن باعث دعوامیشن 

باخنده و شوخی جوری جواب بده ک تا اونجاشون بسوزن 

منم قبلا مثل تو کار میکردم همه جا میگفتن ک کار نمیکنه یه عالمه غیبتمو میکردن الانم میرم پامو میندازم رو اونیکی پام مثل خانما میشینم یه استکانم بلند نمیکنم هر تیکه ای هم میندازن میخندم تا بسوزن 

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...