2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

537 بازدید | 51 پست

یعنی چطور تا ۴ ماه صبر کردین من هفته ی ۶ بارداری ام ولی دل تو دلم نیست بدونم بچه م چیه,همش میگم خدایا یعنی دختره یا پسر 

کاش زودتر به دنیا بیاد

یه سوال دیگه رفتم پیش دکتر یدوفولیک و ویتامین دی داد 

سرش شلوغ بود منم یادم رفت بپرسم دوباره کی برم پیشش,میدونین چند وقت دیگه لازمه مراجعه کنم?

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۸هفته به بعد میری سونو وایه قلب بنویسه منم دقیقا مثل توام امروز ۶هفته ۶روزمه

بعد برای جنسیتم بزن تو نت تست تشخیص جنسیت کلم قرمز

درست ترین تستی بوده که دیدم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
سونو هفته ی چنده?فکر کنم باید دکترمو عوض کنم هیچی بهم نگفت

عزیزم ۸ هفته یا ۷ هفته برو برا قلبش من ۶ هفته رفتم قلبش میزد خدارو شکر 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
۸هفته به بعد میری سونو وایه قلب بنویسه منم دقیقا مثل توام امروز ۶هفته ۶روزمه

الهی😍۸ هفته رو تموم کنم برم?چطوری حساب میکنن هفته رو?از اولین روز آخرین پریود?

۴ ماه؟

من ماه ۵ امم هنوز جنسیت مشخص نیست😆

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
الهی😍۸ هفته رو تموم کنم برم?چطوری حساب میکنن هفته رو?از اولین روز آخرین پریود?

نه لازم نیست تموم کنی 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
2790
2823
2791
2779
2792