2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 51 پست
دوست داری دختر بشه یا پسر؟

هر دو رو دوست دارم ولی به خاطر اینکه شانس دختر زایی بالاست دوست دارم اولی پسر شه دومی دختر,چون مکافاته تاریخ دقیق تخمک گذاری رو پیدا کردن و....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترت باید تاریخ مراجعه بعدیتو و سونو قلبتو برات مینوشت قشنگ توضیح میداد

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
هر دو رو دوست دارم ولی به خاطر اینکه شانس دختر زایی بالاست دوست دارم اولی پسر شه دومی دختر,چون مکافا ...

ان شالله که یه گل پسر صحیح و سالم خداوند بهت عطا کنه 

اسمشو بزار و صداش کن از حالا بگو پسر میخوام همون میشه 

۴ ماه؟ من ماه ۵ امم هنوز جنسیت مشخص نیست😆

ای وای آنومالیم‌مشخص‌نکرد؟؟

من امیدم ب اونه😭😭

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
بعضی جاها زود تشخیص میدن و بعضی بچه ها حالتشون جوریه که میشه تشخیص داد  

من واسه ان تی ۵ بار سونو شدم اخرش درست خوابید بتونه تشخیص بده سالمه یا نه

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
ان تی بهم گفت پسر ولی صد در صد نمیگه ان تی ولی خودم میدونم پسره حتی میدونم بچه بعدیمم پسره 😂

ازکجا میدونی🥺

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
من دارم خودمو میکشم ۲ اردیبهشت بیاد وای به منم نگه برو یه ماه دیگه بیا😕

قبل از سونو چیز شیرین بخور  که بچه تکون بخوره قشنگ بتونه جنسیتشو ببینه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

يه تست بود بد نيست امتحان كنيد 

البته من تا الان امتحان نكردم خانوم باردار براي تشخيص جنسيت يكم از ادرارتون نوشته بود تو يه ليوان يه بار مصرف بريزيد بعد نصف قاشق جوش شيرين بريزد داخلش اگه كف كرد و سفيد شد يعني بچه پسره اگه نه حل شد بچه دختره