2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 51 پست
۴ ماه؟ من ماه ۵ امم هنوز جنسیت مشخص نیست😆

چرا مگه انومالی نرفتی

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا مگه انومالی نرفتی

رفتم نتونست تشخیص بده

گفت برو یه ماه دیگه بیا

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
الهی😍۸ هفته رو تموم کنم برم?چطوری حساب میکنن هفته رو?از اولین روز آخرین پریود?

با سونو بری دقیق تره با پریود یکی دو روز اینور اونور میشه

من ۶هفته و سه روز رفتم سونو صدا قلبش کامل شنیده شد ولی یکمی ضعیفه ۸هفته دوباره میرم

اره بمون ۸هفته رو پر کنی بعد

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
خودت دوست داری دختر باشه یا پسر؟بچه اولته؟

اره بچه ی اولمه, چون غریبم دوست دارم دختر شه,ولی چون شانس دختر دار شدن بالاست از یه طرفی ام دوست دارم اولی پسر شه دومی دختر, چون هر دو تاشو دوس دارم اگه این دختر شه واسه دومی باید تاریخ دقیق تخمک گذاری اینا رو بدونم که مکافاته

رفتم نتونست تشخیص بده گفت برو یه ماه دیگه بیا

من دارم خودمو میکشم ۲ اردیبهشت بیاد وای به منم نگه برو یه ماه دیگه بیا😕

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
من دارم خودمو میکشم ۲ اردیبهشت بیاد وای به منم نگه برو یه ماه دیگه بیا😕

کم‌پیش میاد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

انشاالله هم خودت هم نی نی سلامت باشید و این دوره رو به سلامت بگذرونی.یه راهکار میگم تو طب سنتی خوندم. برا خودم و اطرافیانم درست جواب داده.حتی تو هفته اول بارداری هم جنسیتو مشخص میکنه.یه مقدار کلم قرمز بذار تو آب جوش یکم بجوشه که رنگ بده.بعد یه مقدار از آبشو بردار بذار خنک شه.به همون مقدار از ادرارت بهش اضافه کن.اگه رنگش روشن شد بچه پسره واگه رنگش تیره شد بچه دختره

یعنی رفتید سونو گفته مشخص نیست؟؟

اول گفت دختره

بعد گفت پسره

بعد گفت کوچولوعه برو یه ماه دیگه بیا

آره

ان تی بهم گفت پسر ولی صد در صد نمیگه ان تی ولی خودم میدونم پسره حتی میدونم بچه بعدیمم پسره 😂

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز