میدونید من فکر میکنم کسی که تا ۱۸ سالگی دیگه با هیچکی آشنا نشد حالا نامزدی ام نه دوستی،و آشنایی هم نداشت از اون به بعد میفته تو اما و اگر . واقعا نگید نه که خیلی خیلییییییی دختر داریم که بنظرم بعد ۲۰ ساله دیگه دختر کم خواهان داره تا مثلا ۱۶ تا ۱۹ سالگی سن خوبیه برای آشنایی و شانس موقعیت های مناسب و اکثرا خب دلشون پیرزن نمیخاد . و اینکه من الان داره ۲ ماه دیگه ۱۸ سالم میشه ناراحتم . اکثر دوستامو میبینم حداقل با یکی آشنا هستن و اینکه کاملا سینگلم و خواستکارم ندارم ودلم نمیخاد از ۲۰ رد بشم شوهر نکنم 😔 عکر میکنم منم مثل چند صد تا دختر فامیل که هرگدوم خوشتیپ ترو سرزبون دارتر ازمن هستن و شوهر نکردن میمونم اگه اینجوری بشه . وصدسال درس خوندن هرکدوم دکترا گرفتن پیرشدن و مجرد . تازه زن مجرد فامیل داریم که ۶۰ سال به بالان شوهرم نکردن.
منم همینم که😔۲۱ سالمه یه خواستگارم نداشتم،همه میگن زوده،ولی دیگه وقتی تا الان کسی منو نخواسته چجوری بعدا بخواد،همه کوچیکترا شوهر کردن،من فقط باید تا کقتی موهام رنگ دندونام میشه درس بخونم کی میاد منو بگیره
یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)