2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 48 پست

وا !!!

اتفاقا تو این دور و زمونه جدید ادم تحصیل کرده و به یه جایی رسیده خواهان بیشتری داره!! 

اون بازه ی سنی که هم که شما عرض کردی،اگرم کسی خواهانش باشه اکثرا از روی هوس و یا فرهنگ محیط زندگی هس

من چن ماه دگ ۲۵ سالم میشه و کلا ۱۰ تا خاستگارم نداشتم

چیزیم از ظاهر و خانواده و تحصیلات کم ندارم ولی خودم امادگی ازدواج رو ندارم

گاهی وقتا چون بالایی هرکسی نمیاد سمتت

هنوز خیلی زوده واست عزیزم❤

آخرش همونی میشی که شب و روز تو فکرشی😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناراحتم . ۱۸ سال خیلی زیاده 

گلم اصلا ۱۸ زیاد نیست .

سمت ما که طرف تا دانشگاه نره و یکم از آب و گل در نیاد نمیرن خواستگاریش اگه به فرض کسی هم بره خانواده دختر اصلا قبول نمیکنن . 

ما که تو فامیلامون همه زیر 15عروس می کنن فقط منم که17سالمه که همه بهم میگن سن ازدواج ت گذشته کی می خ ...

شمام بش بگو شاید تو ماستی که تاریخ مصرف داری من ماست نیستم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من‌نگران ایندتم با این طرز فکرت میترسم هول کنی ازدواج اشتباه کنی

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
منم همینم که😔۲۱ سالمه یه خواستگارم نداشتم،همه میگن زوده،ولی دیگه وقتی تا الان کسی منو نخواسته چجوری ...

کوچیک ترا شوهر کردن؟!؟!؟!؟! اجازه بده 15 سال بعد بشه بعدش ببین اینا خوشبختن یا نه که امیدوارم باشن

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)
دیونه ای تازه سن ازدواج ۲۴ ۲۵ شروع میشه 

من درک نمیکنم چرامیگی سن ازدواج ازاین شروع میشه سن ازدواج سنی که فردموردقبولتوپیداکردی واگرباقی شرایط محیابودازدواج میکنی حالایا18 یا20 یا30 یا40 یا... 

سن ازدواج این بازست اینارواصلاقبول ندارم

بااحترام به نظرشما

من درک نمیکنم چرامیگی سن ازدواج ازاین شروع میشه سن ازدواج سنی که فردموردقبولتوپیداکردی واگرباقی شرای ...

عزیزم صد درصد اینجوریه منظور منو متوجه نشدی  

منظورم این بود که تازه اطرافیان رو دیدم که اکثرا از این سن شروع به ازدواج میکنن نه قبل از اون 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.