میدونید من فکر میکنم کسی که تا ۱۸ سالگی دیگه با هیچکی آشنا نشد حالا نامزدی ام نه دوستی،و آشنایی هم نداشت از اون به بعد میفته تو اما و اگر . واقعا نگید نه که خیلی خیلییییییی دختر داریم که بنظرم بعد ۲۰ ساله دیگه دختر کم خواهان داره تا مثلا ۱۶ تا ۱۹ سالگی سن خوبیه برای آشنایی و شانس موقعیت های مناسب و اکثرا خب دلشون پیرزن نمیخاد . و اینکه من الان داره ۲ ماه دیگه ۱۸ سالم میشه ناراحتم . اکثر دوستامو میبینم حداقل با یکی آشنا هستن و اینکه کاملا سینگلم و خواستکارم ندارم ودلم نمیخاد از ۲۰ رد بشم شوهر نکنم 😔 عکر میکنم منم مثل چند صد تا دختر فامیل که هرگدوم خوشتیپ ترو سرزبون دارتر ازمن هستن و شوهر نکردن میمونم اگه اینجوری بشه . وصدسال درس خوندن هرکدوم دکترا گرفتن پیرشدن و مجرد . تازه زن مجرد فامیل داریم که ۶۰ سال به بالان شوهرم نکردن.
نوکرم .😁 من خودمم دو سال اینور اونور میشد دهه هشتادی محسوب میشدم 99 درصد خاطرات با دهه هشتادیا یکیه اون یه درصدش هم با دهه شصتیاست😂
گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)
گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)