شوهرم بهم میگه بروسوپرمارکت خریدتوبکن من میرم حساب میکنم دوستش، منم مخالفت میکنم خجالت می کشم میگم حالافروشنده میگ چراشوهرت جیبت پول نمیزاره خودش حساب میکنه چندباربحثمون شده وبارهاگفته بروخریدتوبکن کاریت نباشه من حساب میکنم شماباشیدنسیه خریدمیکنید؟
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
خیلی آروم با اعتماد بنفس با کمک مشاور راه حل بگیر منطقی حرف زدن بهتر از دعوا جواب میده دوری ازخدا دفاع میکنی و حق با شما حرف حق ک با داد نمیزنن
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!