2777
2789
عنوان

خریدنسیه

253 بازدید | 36 پست

سلام

شوهرم بهم میگه بروسوپرمارکت خریدتوبکن من میرم حساب میکنم دوستش، منم مخالفت میکنم خجالت می کشم میگم حالافروشنده میگ چراشوهرت جیبت پول نمیزاره خودش حساب میکنه چندباربحثمون شده وبارهاگفته بروخریدتوبکن کاریت نباشه من حساب میکنم شماباشیدنسیه خریدمیکنید؟

خدایا!من یاغی نیستم✋

خوب حساب میکنه نهابتش نیازهای روزانه بگو همسرت خرید کنه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب حساب میکنه نهابتش نیازهای روزانه بگو همسرت خرید کنه 

محل کارش باخونمون خیلی فاصله س خودم میرم بیرون سر خیابون سوپری شباازسرکارمیادمیره حساب میکنه

خدایا!من یاغی نیستم✋
این اسمش نسیه نیست... خیلی سوپرای محله ای همینطورن... من کل روز پسرمو میفرستم همسرم شب میره حساب میک ...

واقعا!من خیلی خجالت می کشم چندبارم گرفتم اب شدم یعنی

خدایا!من یاغی نیستم✋
بروعزیزم خدا رو شکر کن همسر مسوولیت پذیر و دست و دلبازی داری... خریدکن میره حساب میکنه. اینجوری خیلی ...

جدی!ممنونم روحیه دادی بخدادغدغه شده بود برام و بحث میکردیم سرش

خدایا!من یاغی نیستم✋
جدی!ممنونم روحیه دادی بخدادغدغه شده بود برام و بحث میکردیم سرش

نه عزیزم. بحث چرا... اون لذت میبره تو بری خرید... مردایی رو تصور کن ک تموم خرید زنشون باید زیر نظرش باشه و خیلیاشو برمیگردونن.. طفلی همسرتون دوس داره مایحتاجتونو راحتتر فراهم کنید

نه عزیزم. بحث چرا... اون لذت میبره تو بری خرید... مردایی رو تصور کن ک تموم خرید زنشون باید زیر نظرش ...

😍😍😍😍😍😍مامانش اینجوری بودمیرفت کلی خریدمیکردپدرشوهرم میرفت حساب میکرد!میدونی میگم فروشنده میگ چراجیب زنش پول نمیزاره

خدایا!من یاغی نیستم✋
محل کارش باخونمون خیلی فاصله س خودم میرم بیرون سر خیابون سوپری شباازسرکارمیادمیره حساب میکنه

وقتی قراره حساب کنه همون پول بخودت بده

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
😍😍😍😍😍😍مامانش اینجوری بودمیرفت کلی خریدمیکردپدرشوهرم میرفت حساب میکرد!میدونی میگم فروشنده میگ چ ...

نه عزیزم اینکار بهشون حس غرور و مردونگی میده و از لحاظ تربیتی یاد گرفتن... تنشون سلامت.. برید با دلخوشی خرید کنین بسلامتی