2777
2789
عنوان

خریدنسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 36 پست
نمیده وبحثمون میشه

شاید میترسه بی حساب کتاب خرج کنی شب قبلش بگو ۲۰۰خرید دارم مثلا بزنه به کارتت

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
شاید میترسه بی حساب کتاب خرج کنی شب قبلش بگو ۲۰۰خرید دارم مثلا بزنه به کارتت

شوهرم یکم بخاطرکارش فراموشکاره زنگ میزنم واس میدم تو خونه میگم ک یادش بندازم شب ک میادمیگ یادم رفت بهانه میاره

خدایا!من یاغی نیستم✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم باشم نمیرم ولی حالا که اشناس شما میتونی لیست بنویسی ببری بدی به فروشنده بگو بی زحمت اینا برام کنار بزار غروب همسرم میاد میبره 

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔
من خودم باشم نمیرم ولی حالا که اشناس شما میتونی لیست بنویسی ببری بدی به فروشنده بگو بی زحمت اینا برا ...

منم خجالت می کشم شوهر مم سرزنشم میکنه ک دیگران چرامیرن میگیرن

خدایا!من یاغی نیستم✋
شوهرم یکم بخاطرکارش فراموشکاره زنگ میزنم واس میدم تو خونه میگم ک یادش بندازم شب ک میادمیگ یادم رفت ب ...

من باشم خرید میندازم گردن خودش میگم یچیزی هم بذار ته جیبم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
زورم نمیرسه متاسفانه یکمم خسیس از شانس من

زور نداره قشنگ حرفت بهش بزن 

منم خجالت می کشم شوهر مم سرزنشم میکنه ک دیگران چرامیرن میگیرن

این کاری میگمو انجام بده اینجوری هم بار سنگین بلند نمیکنی هم خریدات انجام میشه

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔
بخداچندروزاعصابم خرداصلازیربارنمیره 

بگو یا پول میدی یا نسیه ک عصر خودت ببری بدی من نمیرم بگو یا باهم میریم خرید یا خودت تنها یا پول میدی دیگ هم راجبش چیزی نگو بچه نداری؟

اره ی دونه پسر،باید باهاش اساسی حرف بزنم

بله .وقتی بچداری باید ته جیبیت یه چیزی باشه ممکنه بری بیرون با بچه

دقیقاولی شوهرم تو این مورددرکش پایین

بهش تفهیم کن زن خرج داره