2777
2789

میگن خیلی خوبه 

منم گرفتم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شنیدم درصد خطاش خیلی کمه و حیلی تعریفش شنیدم امروز گرفتم زدم برام هاله انداخته میخواستم ببینم در ...

مدیکور همیشه پررنگ تر میندازه

وندفو اطمینانش بیشتره

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
مدیکور همیشه پررنگ تر میندازه وندفو اطمینانش بیشتره

من یه بار مارک مدیکور استفاده کردم کامل دوتا خط پرنگ برام اومد چندتا زدم همش دوتا حط پرنگ ولی آزمایش که دادم منفی بود برا همین بهش مطمعا نیستم تعریف وندفو رو شنیدم گفتن الکی مثبت نمیشه امروز زدم هاله انداخته

من یه بار مارک مدیکور استفاده کردم کامل دوتا خط پرنگ برام اومد چندتا زدم همش دوتا حط پرنگ ولی آزمایش ...

انشالله مثبته

منم شنیدم درصد خطاش خیلی کمه و حیلی تعریفش شنیدم امروز گرفتم زدم برام هاله انداخته میخواستم ببینم در ...

این بیبی چک من مارک وندفو خودکاری زیر پنج دیقه هاله انداخت فرداش رفتم ازمایش دادم منفی بود و عدد بتا3 

شما از دادی عزیزم ؟ ایشالله ک برای شما مثبت باشه .. البته من هنوز پریود نشدم اصلا خیلی بلاتکلیفم

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
این بیبی چک من مارک وندفو خودکاری زیر پنج دیقه هاله انداخت فرداش رفتم ازمایش دادم منفی بود و عدد بتا ...

ن عزیزم من فردا یکی دیگه میزنم اگه پرنگ تر شده باشه میرم آزمایش انشالله که شما هم بارداری گلم برا منم دعا کن باردار باشم

ن عزیزم من فردا یکی دیگه میزنم اگه پرنگ تر شده باشه میرم آزمایش انشالله که شما هم بارداری گلم برا من ...

ب حق همین ماه ایشالله باردار باشی عزیزم بیبی زدی خبرم کن

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺