2777
2789
عکس بده اواااا پس وندفو خاک تو سرش براهمه هاله میندازه

این عکسشه خط تی پخش شده بود ولی الان اون پخش شد رفته خط تی مونده و هاله هست منکه عصر میرم یه بی بی چک دیگه میگیرم میزنم ببینم اون چی میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان ببخشید کسی میتونه سوال منو جواب بده من این ماه اقدام بودم 31 فروردین باید پریود بشم امشب جسم سنگینی بلند کردم از 8 پله الان زیر شکمم درد داره دلیلش چیه .؟ کسی تجربشو داشته ایا؟؟؟

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
سلام دوستان ببخشید کسی میتونه سوال منو جواب بده من این ماه اقدام بودم 31 فروردین باید پریود بشم امشب ...

عزیزم شاید باردار باشی تباید چیز سنگین بلند کنی استراحت کن تا روز ٣١ اگه پریود نشدی تست بزن گلم انشالله که بارداری و مشکلی برات پیش نیومده ❤

کی میری سونو چند روز دیگ ؟؟ از اقدلمت چند روز گذشته

من فردا زنگ میزنم ویزیت میگریم ببینن برا کی وقت بهم میده عزیزم ٢٦ باید میشدم که نشدم خودت چیکار کردی عزیزم بی بی دیگه نزدی  ؟!‌ چند روز از وقتت گزشته  ؟!

عزیزم شاید باردار باشی تباید چیز سنگین بلند کنی استراحت کن تا روز ٣١ اگه پریود نشدی تست بزن گلم انشا ...

خیلی اشتباه کردم از دیشب زیر شکمم درد میکنه یعنی ضرر داره ؟؟؟ مرسی عزیزدلم ان شاالله که شما و همه ی خانمهای عزیزی که تو اقدامن این ماه دامنشون سبز بشه 

متاسفانه من کارام انقد زیاده استراحت نمیدونم چیه 😩😭💟💟

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
من فردا زنگ میزنم ویزیت میگریم ببینن برا کی وقت بهم میده عزیزم ٢٦ باید میشدم که نشدم خودت چیکار کردی ...

انشالله ک هرچی خیره برات همون بشه گلم

ن من از اقدامم دقیقا 30 روز گذشته یه چند روز دیگ میرم از دوباره البته اگر پریود نشم

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺

وندفو این ماه دوتا گذاشتم هر دوتاش هاله خیلی واضح داشت ولی پری خاک بر سر اومد

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
خیلی اشتباه کردم از دیشب زیر شکمم درد میکنه یعنی ضرر داره ؟؟؟ مرسی عزیزدلم ان شاالله که شما و همه ی ...

عزیزم وقتی اقدام میکنی نباید چیز سنگین بلند کنی شاید باردار بودی و خدایی نکرده سقط بشه رعایت کن گلم تا روز موعودت 

انشالله ک هرچی خیره برات همون بشه گلم ن من از اقدامم دقیقا 30 روز گذشته یه چند روز دیگ میرم از دوبا ...

انشالله که باردار باشی عزیزدلم ولی بی بیت پرنگ تر از من بود اتشالله که مثبته ❤