2777
2789

یه میز کامپوتر دارم که بچه ها با ماژیک کشیدن روش بعد الان هر کار میکنم پاک نمیشن😭😭😭تروخدا بگین راه حلی داره درست بشه نمیخوام خرجش خیلی بشه🥺🥺🥺اگه با۱۰۰تومن ۲۰۰تومن درست میشه بگید چکار کنم😢

الکل بزن روش

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاک پاک کن بگیر از اینا ک خودشون دستمال دارن بزن سریع میره

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

میشه برچسب بزنی؟ از اینا که میزنن به کابینت؟ 

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

استون بزن 

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    

ميز كامپيوتر تو اتاق خوابه ديگه حالا درست هم نشه خيلي مهم نيست كه 

با شوينده نانو يا وايتكس كشيدي روش ببيني ميره يا نه؟

يه رنگهايي اماده هست كه خيليها تو خونه وسايلاشون رو رنگ ميكنند از اونا بزن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

مگه چه رنگیه میزت که پاک نمیشه با مایع ظرفشویی رقیق کن با اب و اسکاچ نرم اروم بکش ببین پاک نمیشه

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...