2777
2789

من خیلی اعتقاد نداشتم 

ولی من از وقتی عقلم رسید یسری چیزارو درمورد همسرم دوست داشتم در اینده اتفاق بیفته و تو تصوراتم همیشه اونجوری بود و واقعا همونطور شد

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تجسم سازی لاغر کردم نمی دونم چن کیلو (البته ن فقط تجسم رژیم و ورزش هم بود) ولی واقعا کمک کرد

دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته 
تکنیک نداره،قانون جذب یعنی،فکرتو،ذهنتو خوب کنی،حالتو خوب نگه داری همیشه،منتظر اتفاقات خوب باشی همیشه ...

عزیزم یکم تکنیک داره 😬برا کسی ک کنترل نداره و مسلط نیس 

چه جوری تجسم میکردی  چقدر طول کشید؟؟؟

اول مراقبه برای دریافت انرژی بعد ی آهنگ ملایم میزاشتم و خودم رو با ایده آلم حس می کردم می دیدم  با هر پنج حس حسش می کردم شاد بودم ی تکنیک هس چن دقیقه قبل و بعد خواب این کار رو کنین برای من ک خوب بود واقعا بعد رها سازی(این خیلی مهمه)

خیلی کم چون هم رژیم داشتم هم ورزش نهایت ی ماه

دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته 
رها سازیتون بعد چه مدت بود؟

تمام روز البته گاهی هم نمی تونستم نگهش دارم ولی تداوم عالیه