من واقعننن با هیترا چیکار کنم😐😂؟دوستم میپرسه قضیه رژیم جیمین چیه میگم ی وعده تو هفته اینجوری چجوری زنده موند گف بمیره ام فرقی نمیکنه میگم ب حال تو فرقی نمیکنه ب حال اونایی ک بی تی اس زندگیشونو نجات داد فرق میکنه میگه اونام میلیون میلیون بمیرن خداروشکر 😐😐😂ببین سر چی باید بحث کنم چرا درک نمیکنن بنظرتون؟😂💜
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
هفته ای یه وعده میخورن این کره ای ها ؟ میگم چرا آنقدر ظریفناااا
ن عزیزم بخاطر هیتایی ک اون اول جیمین میگرفت و بهش میگفتن چاقه و بدن ی ایدول رو نداره (زر محضض) جیمین خودشو توی اتاقش حبس کرد و چندین روز چیزی نخورد تهش اعضا اومدن کمکش کردن ک اعتماد ب نفس پیذا کنه وگرنهکلا رژیم غذاییشون این نیست چوت با اون فعالیت شدید امکان نداره همچین چیزی 😐💜
ارمی نیستم ولی نمی دونم چرا اینقدر بعضیا با بی تی اس مشکل دارن مگه چیکار کردن &nbs ...
دقیقا چششون داره در میاد چون بی تی اس خیلی موفقه و صرفا بخاطر اینکه ارایش میکنن و عقاید قدیمیی کدارن درموردشون تحلیلای چرت میزارن این اصلا قابل قبول نیس هر هیتر هیچ دلیل قانع کننده ای برای هیت وجود نداره نمبدونم چرا نمیخان قبول کنن 😂