2777
2789
عنوان

بی تی اس 😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 28 پست
آره اه به دختر خالم عکس جیمینو نشون دادم(تو عکسه موهاش صورتی بود) میگه این دختره یا پسر ینی من از کل ...

نمیشه از رو ظاهر قضاوت کرد. بعدم اره اصن دختره مشکل اونا چیه اگ بدشون میاد مجبور نیستن عکساشونو ببینن.کمپانی مجبور میکنه موهاشونو رنگ کنن و مهم صدا و رفتارشونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا گردشگری چیه قرار بود برا کنسرت بیان ک اجازه ندادن

قرار شد یبار دیگه بیان برای گردشگری فقط

آخه چرا نذاشتن😭😭😭😭اسکلای نامرد میومدن کنسرت میذاشتن چی میشد

ننم میگه یره چقد موخسبی خیکی میری ایجوری درست نی  من به فدای مشهد

عشق فقط بلک پینک

هـی تـو! از اینکـه‍ امـروز مـورد توجــه‍ همه‍ هستیــ خـوشـ حـالـ نباشـ😒 تیتــر اولــ روزنـامهـ کاغـذ باطـله‍ یـ فرداستــ😏یبار دیگه منو قضاوت کنیا یعنی اصن....😂😂نترس بابا بی عرضه تر از این حرفام😛😅😂😏😏عاشق پیتزا ام😍😭😝من موندم چرا بعضیا اینقدر پر رو هستن😑😒😊عاشق ریپلای هستم💗پستامو ریپلای کنین ☑️ بلینک هستم💗💗اگه نمیدونی بلینک یعنی چی پستمو ریپلای کن و بپرس و منم تورو با چندتا عشق آشنا میکنم💗😊آدم خیلی ساده و پپه ای هستم😛😅😂اولین برگزار کننده ی تاپیک قرعه کشی صلوات در نی نی سایت 👍💗درخواست دوستی قبول میکنم😏👍فقط باید مطمئن بشم دختر هستین💑👧کاربری هستم در شوره زار های نی نی سایت😂😂😃خیلی چرت و پرت گفتم 😐😒😑من تا امضا رو پر از چرت پرت نکردم بای😂😂😐😑💔
قرار شد یبار دیگه بیان برای گردشگری فقط آخه چرا نذاشتن😭😭😭😭اسکلای نامرد میومدن کنسرت میذاشتن چی ...

😂😂من خبر ندارم ولی فک نکنم کنسرت اجازه ندادن اونوق بیان گردشگری؟ مسعولان محترم فک میکنن هرج و مرج میشه نمیزارن بنظرم 

اوندفه ام واقعن دلیلی برا نبومدنشون نبود 🙁😑 مثه عربستان میشد ک نمیرقصیدن و ب فرهنگمون احترام میذاشتن خو:/