2777
2789
عنوان

بی تی اس 😐😐😐😐😐😐

1862 بازدید | 28 پست

من واقعننن با هیترا چیکار کنم😐😂؟دوستم میپرسه قضیه رژیم جیمین چیه میگم ی وعده تو هفته اینجوری چجوری زنده موند گف بمیره ام فرقی نمیکنه میگم ب حال تو فرقی نمیکنه ب حال اونایی ک بی تی اس زندگیشونو نجات داد فرق میکنه میگه اونام میلیون میلیون بمیرن خداروشکر 😐😐😂ببین سر چی باید بحث کنم چرا درک نمیکنن بنظرتون؟😂💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هفته ای یه وعده میخورن این کره ای ها ؟ 

میگم چرا آنقدر ظریفناااا

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
هفته ای یه وعده میخورن این کره ای ها ؟  میگم چرا آنقدر ظریفناااا

ن عزیزم بخاطر هیتایی ک اون اول جیمین میگرفت و بهش میگفتن چاقه و بدن ی ایدول رو نداره (زر محضض) جیمین خودشو توی اتاقش حبس کرد و چندین روز چیزی نخورد تهش اعضا اومدن کمکش کردن ک اعتماد ب نفس پیذا کنه وگرنهکلا رژیم غذاییشون این نیست چوت با اون فعالیت شدید امکان نداره همچین چیزی 😐💜

نه بایسم نامیه 😁 ولی خیلی سخت بایس انتخاب کردم اونا همشون فوق العادن

اووو دست گذاشتی رو لیدر😁😂منم بایسم کوک و جیمینه البته همشونو دوست دارم واقعا نمیتونم بینشون انتخاب کنم😐

ننم میگه یره چقد موخسبی خیکی میری ایجوری درست نی  من به فدای مشهد
‌ارمی نیستم  ولی نمی دونم چرا اینقدر بعضیا با بی تی اس مشکل دارن   مگه چیکار کردن &nbs ...

دقیقا چششون داره در میاد چون بی تی اس خیلی موفقه و صرفا بخاطر اینکه ارایش میکنن و عقاید قدیمیی کدارن درموردشون تحلیلای چرت میزارن این اصلا قابل قبول نیس هر هیتر هیچ دلیل قانع کننده ای برای هیت وجود نداره نمبدونم چرا نمیخان قبول کنن 😂

دقیقا چششون داره در میاد چون بی تی اس خیلی موفقه و صرفا بخاطر اینکه ارایش میکنن و عقاید قدیمیی کدارن ...

آره اه به دختر خالم عکس جیمینو نشون دادم(تو عکسه موهاش صورتی بود) میگه این دختره یا پسر ینی من از کلم دود زد بالا ها

ننم میگه یره چقد موخسبی خیکی میری ایجوری درست نی  من به فدای مشهد
اووو دست گذاشتی رو لیدر😁😂منم بایسم کوک و جیمینه البته همشونو دوست دارم واقعا نمیتونم بینشون انتخاب ...

اره 😂💜 نامی خرابکار خودمه.بعد از نامجون من همشونو ی اندازه دوس دارم 😁