2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 78 پست
الان نمیشه بشینی خونه پسر بیاد باید رل بزنی بیرون بری روابط اجتماعی گروه دوستی و...

توشهراسی از رل ودوست پسربگن سرشون پخ پخ میکنن یاهم تااخرعمرکسی نگاهشون نمیکنه براازدواج

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای حالا به من میگن ترشیده  ولی خودمم دوست ندارم زود عروسی کنم ولی وقتی بقیه رو میبینم 😑

خب منم دخترای اقوام کوچیکتر بچم دارن تازه بمن حسودیشون میشه و تیکه میندازن،ولی من بااین حالم خوشبختم

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞

چقدر فرهنگها و زندگی ها فرق میکنه ، خواهر شوهر من۳۱ سالشه ۷ ساله که آمریکاست ، شوهرم میگه بچه بثد هر کس میگفت ایشالله عروسیت پدر مادرم بدشون میومد سریع میگفت ایشالله فارغ التحصیلیش ، ایشالله دانشگاه رفتنش ، انشالله دکتر شدنش ، الان دکترا داره ب جا معتبر کار میکنه خونه ماشین همه چی داره ، کلی داره واسه خودش حال میکنه تو واشنگتن هم هست ، حالا شوهرم میکنه یکی دو سال دیگه

می شه بگین کجا

من بوشهرم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ختم وی؟لطفا یه راهنمایی کنید زود به خواستم برسم

ببین مثلا چهله زیارت عاشورابگیر ،چله سوره یس.......نمازاتوبه موقع بخون... ازهمه سریع ترنمازشب هست...... بزن تونت چله برای ازدواج......زیادفکرش نکن بیخیال باش بهترنتیجه میگیری.....خوتوسرگرم کن مثل فیلم وسریال تاچلت تموم بشه،فکرتومنحرف کن ازهمسر....خودتومقایسه نکن که ظلم به خودته