2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۹سالگی ازدواج کردم هیچ وقت حس شمارو نداشتم 🤐🤐

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ما بلوچیم باید زو عروسی کنیم

مجرد خوشبخت بِهْ زِ متاهل بدبخت

انشالا هر موقع ازدواج کردی، ایییینقدر خوشبخت بشی که تمام حسای بدی که الان میاد توی ذهنت، برای همیشه فراموش بشه

زمان ازدواج خیلی مهم نیست، مهم انتخاب درست و ازدواج درسته

سلی کن الان یه مجرد خوشبخت باشی نه اینکا خدای نکرده بخاطر حرفای بقیه و نگاه بقیه خدای نکرده خودتو وارد یه زندگی اشتباه کنی

ما بلوچیم باید زو عروسی کنیم

ولی مواظب باش تو انتخابت چون میبینم عجله داری،منم همه دخترای روستامون ازدواج کردن حتی کوچیکا،اما من میام توشهر سرکار،اونحا منو ترشیده میدونن ولی توشهر هرروز خاستگار دارم

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
خوشبحالتون که غم ازداج ندارید اخه همسناتون هنوز ازدواج نکردند و مردم حرفتون نمیزن

الان نمیشه بشینی خونه پسر بیاد

باید رل بزنی بیرون بری روابط اجتماعی گروه دوستی و...

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
خوشبحالتون که غم ازداج ندارید اخه همسناتون هنوز ازدواج نکردند و مردم حرفتون نمیزن

والا دوستای من اکثرا مجردن من ازدواج کردم همشون میرن سرکار،اعصابا راحت،من دربه در کار و قرص اعصاب و...ذهنم همش درگیر بچه دار شدن و...بخدا بعدا میری توش میبینی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
ولی مواظب باش تو انتخابت چون میبینم عجله داری،منم همه دخترای روستامون ازدواج کردن حتی کوچیکا،اما من ...

وای حالا به من میگن ترشیده 

ولی خودمم دوست ندارم زود عروسی کنم ولی وقتی بقیه رو میبینم 😑