سلام دوستان امیدوارم بتونم با صحبت های شما نتیجه گیری کنم من اونقد دختر معتقدی نبودم ینی تنها کار مذهبی ک انجام میدادم روزه بود خانواده پدریم و دوستام و کلا بیشتر شهرمون اونقد با حجاب نیستن۹۰درصد اعتقادی ب حجاب ندارن من خیلی تحقیق کردم درباره این مسئله نتایج مختلفی گرفتم نظر شما. درباره این مسئله چیه
خودم دوست دارم روسریم جلو باشه ولی خیلی قضاوت میشم
برای خودت زندگی کن مردم حرف مفت زیاد میزنن. به نظر من خدا رو در نظر بگیر ببین خدا چی دوست داره
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا میداند 《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
ن فقط میخوام بدونم دیگران بر چه اساسی راهشونو انتخاب کردن تا شاید منم راهنمایی شم وگرن اصلا ن میخام ...
معمولا کسی که حجاب داره به خاطر اینه که امر خدا رو اطاعت کنه، خواسته و راحتی خودش رو کنار میگذاره تا حرف پروردگارش روی زمین نمونه
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....