2777
2789
عنوان

بین حجاب و بی حجابی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 101 پست

اگر خدا رو دوست داری باید ازش اطاعت کنی

قل ان کنتم تحبون الله، فاتبعونی یحببکم الله و یغفر لکم ذنوبکم

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
خودم دوست دارم روسریم جلو باشه ولی خیلی قضاوت میشم

من خودم بی حجاب هستم کلی خانم چادری بهم توهین میکنن ولی مهم حس توهه و دورنت عزیزم

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت از حجاب یعنی چی

مثلا من ت خونه جلو نامحرمم ک باشه روسری سرم نمیکردم بیرونم موهامو نمبپوشوندم حجابم منظورم همین پوشوندن مو و مانتو مناسب و ایناس

من تا ۱۶سالگی مانتویی بودم موقع بیرون رفتن حس خوبی نداشتم خصوصاً هی باید مانتو وشال و ...همیشه مرتب باشه پشتت در نیومده باشه نگاه مردم یه طرف ولی از وقتی چادری شدم خیلی راحتم چادر همه ی برجستگیامو میپوشونه آدم باخیال راحت راه میره خصوصاً چادر دانشجویی

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
نظر من اینه ک بدون اینکه ب نظر و خوش آیند کسی فک کنی ببین اعتقاد قلبیت چیه..

من دوست دارم موهام پیدا نباشه ولی مامانم ک فک میکنه بخاطر دوس پسرمه بقیه هم با دید بدی نگام میکنن مثلا دوست دارم همه چیزو رعایت کنم حتی جلو پسر خاله و شوهر عمع و اینا ولی خانوادم برخوردشون مسخرس

من دوست دارم موهام پیدا نباشه ولی مامانم ک فک میکنه بخاطر دوس پسرمه بقیه هم با دید بدی نگام میکنن مث ...

عزیزم کم کم عادت میکنن نکردنم مهم نیست وقتی قراره خدا ازت راضی باشه یک درصدم شک نکن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...