2777
2789
عنوان

بین حجاب و بی حجابی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 101 پست

میدونی اسی من خودم چندین سال یه گناهی انجام میدادم اما یه روز تصمیم گرفتم ترکش کنم خدا هم در عوض محبت من را تو قلب مادرم انداخت باورت میشه از روزی که به دنیا آمده بودم ازم متنفربود چون مادرم بهم علاقه مند شد رفتار شوهرم هم باهام خیلی خوب شد فقط کافیه به حرف خدا گوش بدی زندگیت از این رو به اون رو میشه بهت قول میدم لا حول ولا قوه الا بالله

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بر مادرت بخاطر راهنمایی غلطی که داره به بچش میده اون دنیا باید پاسخگو باشه.  بهتره شما اول ...

برای خدا صد درصد ولی مثلا بم میگن ک اون زمان زنان عرب روسریاشون موشونو کامل نمیپوشونده و خدا گفته باهاش سینه هاشونو بپوشونن پس لازم نیست موهاتو بپوشونی یا میگن زمان عوض شده یا مثلا مادرم میگه بخاطر دوس پسرته بت گیر داده 

میدونی اسی من خودم چندین سال یه گناهی انجام میدادم اما یه روز تصمیم گرفتم ترکش کنم خدا هم در عوض محب ...

من خیلییی گناهکارم دارم سعی میکنم یکی یکی بزارم کنار چون دوست دارم یا کاملا مسلمون باشم یا نباشم از این مرزی بودن خسته شدم

به شخصه به شدت پیشنهاد میکنم باحجاب بودن رو چون واقعا احساس امنیت درونی و یک جور نشاط درونی داره، 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

دوست خوبم. 

حجاب داشتن برای زن نعمت بزرگیه. 

هم خدا اینجور ازت خواسته... هم خودت حس بهتری داری. و هم دیگران حس بهتری دارن💓

اینو هم در نظر بگیر که اگه معتقدی بی حجابی غلط و گناهه، 

با انجام دادنش، و بایکبار بیرون رفتن از خونه هزاران نفر تورو میبینن و گناهش تا آخر عمر ممکنه خیلی زیاد باشه... 

ینی روزی هزار بار و یا بیشتر ممکنه برات گناه نوشته بشه 

اگه حق الناس هم باشه که جبران کردنش بعد توبه هم سخته. 

چون نمیشناسی کیا حق گردنت دارن

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
برای خدا صد درصد ولی مثلا بم میگن ک اون زمان زنان عرب روسریاشون موشونو کامل نمیپوشونده و خدا گفته با ...

عزیزم از مدل حرف زدنت معلومه دل پاکی داری. 

صبر کن برم ببینم کدوم آیه سوره نور به دردت میخوره

مرسی عزیزم

خواهش میکنم اوایل میتونی از هدبند استفاده کنی، و... و اینکه اماده باش ممکنه بعضی ها بهت طعنه بزنن باید محکم بایستی پای اعتقادت چون بعد یک یه مدت بیخیالت میشن 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
من خیلییی گناهکارم دارم سعی میکنم یکی یکی بزارم کنار چون دوست دارم یا کاملا مسلمون باشم یا نباشم از ...

از خدا بخواه بهت توفیق بده همین که این ها را تو دلت انداخته یعنی قدم اول را خدا برداشته تو هم قدم دوم بردار نزار ارتباط قطع بشه منم دعات میکنم اگه لایق باشم

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
اره مخصوصا مطمعنا خانواده خودم اولیشونه

باید صبوری کنی اجرت زیاده ان شاءالله پاک باشی همیشه عین فرشته ها🌸